Fluidic Sculpture

Vineri, 03 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Hyundai i20 a venit într-o nouă generație la Paris

Hyundai a publicat o galerie foto generoasă a noii generaţii i20, care include şi primele poze oficiale ale interiorului noii subcompacte a coreenilor.
Luni, 11 August 2014 | PARIS 2014

Hyundai i20 ajunge la a doua generaţie. Refresh complet pentru modelul de oraş al mărcii coreene

După o primă generaţie de sacrificiu, Hyundai i20 devine o maşină dezirabilă de oraş odată cu noua generaţie, programată pentru lansare în această toamnă. Primele fotografii trădează forme curajoase şi un design reuşit.
Miercuri, 28 Martie 2012 | Modele noi

Hyundai ix45, primele imagini ale interiorului

Succesorul lui Hyundai Santa Fe va debuta la Salonul Auto de la New York din aprilie. Până atunci, o publicaţie din Cehia a obţinut primele imagini ale interiorului.
Marti, 23 Februarie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV*: Hyundai testeaza noul Accent

Automarket va prezinta, in exclusivitate pentru Romania, fotografii spion ale noii generatii Hyundai Accent, testata de inginerii marcii din Coreea de Sud in Suedia.
Sambata, 13 Februarie 2010 | GENEVA 2010

Conceptul i-Flow de la Hyundai va fi prezentat la Geneva

Sud-coreenii de la Hyundai vin la Salonul Auto de la Geneva cu un concept ce prefigureaza viitorul model de clasa D, posibil concurent pentru Ford Mondeo, Opel Insignia sau Toyota Avensis.

Tag-uri similare

Hyundai, Salon Auto, Concept, Geneva, Salonul Auto Geneva, fotospion, Geneva 2010, fotospion Hyundai, Accent, design Hyundai
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru