Hyundai Accent

Joi, 04 Aprilie 2013 | Industrie

Hyundai şi Kia recheamă în service 1.9 milioane de maşini în Statele Unite

Grupul coreean Hyundai-Kia a anunţat rechemarea în service a 1.9 milioane de maşini, afectate de o problemă electrică ce ar putea cauza mai multe defecţiuni. Recall-ul afectează doar exemplarele vândute în Statele Unite.
Miercuri, 25 Aprilie 2012 | General

TOP 10: Cele mai bune interioare auto din SUA

Publicaţia americană Wards Auto a întocmit un top al celor mai bune interioare auto. Printre cei 10 câştigători se numără Audi A7, Chevrolet Aveo, Dodge Dart, Mazda MX-5 şi Volkswagen Beetle.
Marti, 28 Februarie 2012 | Industrie

FEATURE: Cele mai vândute maşini din lume în 2011: locul întâi - Corolla, Dacia Logan pe 36

În 2011, cel mai bine vândut model din întreaga lume poartă marca Toyota. Acesta este urmat în clasamentul modelelor best-seller de modele de la Ford şi Volkswagen.
Miercuri, 22 Februarie 2012 | Mediu

STUDIU: Mitsubishi ASX are cel mai toxic interior, Honda Civic cel mai "prietenos"

Un studiu desfăşurat anual în SUA a scos la iveală cele mai toxice interioare auto ale perioadei 2011-2012. Pe primul loc se află Mitsubishi Outlander Sport, omologul american al lui ASX, în vreme ce la polul opus se situează Honda Civic.
Miercuri, 25 August 2010 | Concepte

OFICIAL: Hyundai a lansat RB Concept în Rusia. E noul Accent?

Hyundai a prezentat la Salonul Auto de la Moscova conceptul RB care prefigurează un sedan de clasă subcompactă. Este acesta "noul Accent"?
Marti, 23 Februarie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV*: Hyundai testeaza noul Accent

Automarket va prezinta, in exclusivitate pentru Romania, fotografii spion ale noii generatii Hyundai Accent, testata de inginerii marcii din Coreea de Sud in Suedia.
Sambata, 10 Octombrie 2009 | Economic

Hyundai doreste sa devina cel mai “verde” constructor auto

Hyundai a prezentat programul pentru viitorii ani ai companiei. Pana in anul 2015, coreenii doresc sa devina constructorul cu cele mai ecologice modele din lume.

Tag-uri similare

Hyundai, Salon Auto, Geneva, Salonul Auto Geneva, fotospion, Geneva 2010, Hyundai Elantra, Hyundai Sonata, fotospion Hyundai, Accent
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru