Hyundai doreste sa devina cel mai “verde” constructor auto

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 10.10.2009
Hyundai a prezentat programul pentru viitorii ani ai companiei. Pana in anul 2015, coreenii doresc sa devina constructorul cu cele mai ecologice modele din lume.

Hyundai a dezvaluit o parte din planurile de viitor ale companiei pe urmatorii cinci ani, iar un capitol important din acestea il constituie protectia mediului inconjurator. Principalele scopuri ale acestui program includ reducerea emisiilor de CO2, dar si creerea unei tehnologii care sa protejeze mediul inconjurator.

Oficialii Hyundai au declarat ca vor ca pana in 2015 toate masinile produse de acestia sa inregistreze un consum mediu mixt de cel mult 6.7 litri/ 100 de kilometri. Conform unor declaratii, numarul de ani in care acestia vor sa isi atinga scopul este mult mai redus decat cel propus de americani. O alta initiativa a asiaticilor este reprezentata de programul Blue Drive, pe baza caruia constructorul va crea modele mai “verzi”. De asemenea, Blue Drive va ajuta la cresterea performantelor si a sigurantei in timpul sofatului, in acelasi timp cu scaderea consumului de carburant si a emisiilor de CO2.

In prezent, Hyundai vinde versiuni “Blue” ale modelelor Accent si Elantra, iar pentru anul viitor vor pregati o varianta hibrida a lui Sonata.

via | Hyundai

Comentarii (1)

  • intentia conteaza
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru