Hyundai Sonata

Joi, 28 Ianuarie 2016 | Industrie

Sergio Marchionne își toarnă cenușă în cap: ”Chrysler 200 n-a avut succes pentru că am copiat designul lui Hyundai Sonata”

Sergio Marchionne, șeful Grupului Fiat-Chrysler, a recunoscut că designeri lui Chrysler 200 au copiat linia plafonului de la Hyundai Sonata. Asta a adus eșecul modelului american, care va fi scos și din producție.
Marti, 31 Martie 2015 | Premii auto

Premiul Red Dot: 18 maşini lansate în 2014, apreciate pentru design

Ediţia de anul acesta a Red Dot Design Awards a adus şi 18 premii pentru maşini lansate în anul 2014. Printre constructorii cu cele mai multe distincţii se numără Ferrari, Mazda şi Volkswagen.
Marti, 13 Ianuarie 2015 | Modele noi

Hyundai Sonata PHEV, primul hibrid alimentat la priză din istoria coreenilor

Hyundai a bifat un moment istoric în cadrul Salonului Auto de la Detroit, unde a dezvăluit primul său hibrid alimentat la priză, capabil să parcurgă peste 30 de kilometri în mod electric.
Luni, 05 Ianuarie 2015 | Tehnologie

Hyundai a prezentat o aplicaţie pentru ceasuri inteligente care poate porni maşina prin comenzi vocale

Hyundai a prezentat aplicaţia Blue Link pentru ceasurile inteligente Android Wear. Aceasta este prima pentru marca din Coreea de Sud care permite controlarea de la distanţă ale unor funcţii ale vehiculelor pe care le vinde cu sistemul Blue Link.
Vineri, 22 August 2014 | Autoipoteze

Hyundai pregăteşte propriul hibrid compact, menit să rivalizeze cu Prius

Hyundai lucrează la un hibrid compact care să atace segmentul lui Toyota Prius. Coreenii au deja mai multe versiuni de caroserie ale modelului lor hibrid, titrează englezii de la Autocar.
Joi, 04 Aprilie 2013 | Industrie

Hyundai şi Kia recheamă în service 1.9 milioane de maşini în Statele Unite

Grupul coreean Hyundai-Kia a anunţat rechemarea în service a 1.9 milioane de maşini, afectate de o problemă electrică ce ar putea cauza mai multe defecţiuni. Recall-ul afectează doar exemplarele vândute în Statele Unite.
Marti, 28 Februarie 2012 | Industrie

FEATURE: Cele mai vândute maşini din lume în 2011: locul întâi - Corolla, Dacia Logan pe 36

În 2011, cel mai bine vândut model din întreaga lume poartă marca Toyota. Acesta este urmat în clasamentul modelelor best-seller de modele de la Ford şi Volkswagen.
Joi, 21 Iulie 2011 | Modele noi

Hyundai Sonata a primit un facelift discret

Cei de la Hyundai i-au aplicat lui Sonata un facelift minor, care vizează materialele de la interior, oglinzile laterale, stopurile şi grila faţă.
Vineri, 17 Decembrie 2010 | Premii auto

Sonata, Volt şi Leaf luptă pentru titlul "Maşina anului în America de Nord"

Hyundai Sonata, Chevrolet Volt şi Nissan Leaf sunt cei trei finalişti ai concursului "Maşina anului în America de Nord". Câştigătorul va fi anunţat oficial în 10 ianuarie 2011.
Joi, 15 Iulie 2010 | Autoipoteze

Hyundai pregăteşte un rival pentru Volkswagen Passat CC

Hyundai va dezvolta în următorii doi ani un sedan coupe, bazat pe actualul i40, capabil să se bată de la egal la egal cu Volkswagen Passat CC.
Luni, 14 Iunie 2010 | General

Hyundai a vândut cinci milioane de unităţi Sonata în 25 de ani

Sonata este cel de-al treilea model Hyundai care a realizat vânzări de peste cinci milioane de unităţi. Modelul a debutat pe piaţă în urmă cu 25 de ani.
Joi, 01 Aprilie 2010 | Modele noi

Noul Hyundai Sonata hibrid consuma 5.1 litri/100 km

Hyundai a lansat la New York o versiune hibrida a modelului Sonata, care promite o putere totala de 200 de cai si un consum in ciclu urban de numai 5.3 litri/100 km.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 29 Martie 2010 | Modele noi

Hyundai Sonata hibrid, primul teaser oficial

Hyundai va dezvalui la Salonul Auto de la New York versiunea concept a unui viitor Sonata hibrid. Modelul va prelua o serie de elemente estetice si mecanice ale conceptului Blue-Will.
Luni, 15 Martie 2010 | Modele noi

Primele imagini ale noii generatii Kia Magentis

Noua generatie a modelului Kia Magentis va debuta in cadrul Salonului Auto de la New York, urmand ca sedanul sa fie comercializat in Europa incepand cu anul viitor.
Miercuri, 10 Martie 2010 | Modele noi

Hyundai i40/Sonata va prelua tehnologiile conceptului i-Flow

Conceptul i-Flow, dezvaluit saptamana trecuta la Geneva, va imprumuta tehnologiile sale inovative modelului Sonata. Sedanul va incerca sa se bata astfel de la egal la egal cu Mondeo si Insignia.
Luni, 22 Februarie 2010 | Modele noi

Kia pregateste lansarea noului Magentis cu o serie de schite

Kia continua politica de reinnoire a gamei sale de modele, de aceasta data cu noua generatie Magentis. Sedanul va fi livrat in Europa abia la inceputul anului viitor.
Miercuri, 03 Februarie 2010 | Video

5xVIDEO: Hyundai Sonata loveste in rivalii americani cu reclame de Superbowl

In incercarea de a promova cat mai bine noua generatie a sedanului Sonata pe piata din SUA, Hyundai a lansat o serie de reclame care lovesc direct in competitorii sai. Spoturile vor fi difuzate la Superbowl.
Marti, 17 Noiembrie 2009 | Modele noi

Hyundai a lansat primul sau motor cu injectie directa in Coreea

Constructorul Sud-Coreean Hyundai a dezvaluit primul sau propulsor pe benzina echipat cu tehnologia injectiei directe. Unitatea Theta II de 2.4 litri dezvolta 198 CP si va debuta pe Hyundai Sonata.
Marti, 13 Octombrie 2009 | Modele noi

Hyundai neaga zvonurile privind coupe-ul bazat pe Sonata

O sursa din cadrul marcii sud-coreene Hyundai a infirmat zvonurile care anuntau pregatirea unui coupe bazat pe Sonata. Prima imagine prezentata cu acest model era doar o creatie digitala, care nu le apartine designerilor Hyundai.
Sambata, 10 Octombrie 2009 | Economic

Hyundai doreste sa devina cel mai “verde” constructor auto

Hyundai a prezentat programul pentru viitorii ani ai companiei. Pana in anul 2015, coreenii doresc sa devina constructorul cu cele mai ecologice modele din lume.

Tag-uri similare

Nissan, Hyundai, Honda, Kia, Coupe, Genesis, Opel Insignia, Ford Mondeo, Hyundai Elantra, Hyundai i40
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru