Hyundai Sonata hibrid, primul teaser oficial

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 29.03.2010
Hyundai va dezvalui la Salonul Auto de la New York versiunea concept a unui viitor Sonata hibrid. Modelul va prelua o serie de elemente estetice si mecanice ale conceptului Blue-Will.

Esential

200 de cai putere ofera motorul Theta 2 de 2.4 litri.

Hyundai isi va reafirma intentiile ecologiste in cadrul Salonului Auto de la New York, unde va expune in fata publicului o versiune concept a modelului Sonata, propulsata de un ansamblu hibrid. Conceptul este anticipat de un teaser oficial, publicat de coreeani, care confirma astfel dorinta grupului de a vinde primul lor hibrid de serie in Statele Unite.

Dezvaluit deja in versiunile pe benzina si programat sa debuteze pe Batranul Continent sub denumirea de i40, Hyundai Sonata se bucura de noua directie de design a constructorului asiatic, directie apreciata de public. Premiera pregatita pentru salonul american preia momentan doar culoarea exterioara a conceptului Blue-Will insa in momentul dezvaluirii am putea vedea si alte influente stilistice ale acestuia.

Momentan nu exista informatii despre trenul de propulsie, insa acesta ar putea fi compus dintr-un motor conventional de 2.4 litri Theta 2 GDI, gata sa ofere 200 de cai putere, ajutat de o unitate electrica de 40 de cai si o cutie automata cu sase rapoarte.

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru