Kia pregateste lansarea noului Magentis cu o serie de schite

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 22.02.2010
Kia continua politica de reinnoire a gamei sale de modele, de aceasta data cu noua generatie Magentis. Sedanul va fi livrat in Europa abia la inceputul anului viitor.

Desi toti marii constructori auto se inghesuie la Geneva pentru a dezvalui publicului cele mai noi creatii, Kia isi concentreaza atentia asupra unui alt eveniment de specialitate. Este vorba despre Salonul Auto de la New York, programat in luna aprilie, unde coreenii intentioneaza sa dezvaluie noua generatie a modelului Magentis, anticipata in ultima peerioada de mai multe fotografii spion.

Kia a dezvaluit si o serie de schite ale modelului ce va fi vandut si in Europa si in Statele Unite. Definit ca fiind un model "indraznet, atletic si cu un aspect vizual sportiv si energic", viitorul Magentis nu se va inspira din liniile fratelui de concern, Hyundai Sonata, look-ul exterior urmand sa fie conturat de acelasi Peter Schreyer, omul care a parasit Audi pentru Kia.

Noua generatie Magentis va creste in dimensiuni, urmand sa devina mai lunga, mai lata, cu o garda la sol mai coborata si cu un ampatament generos, ce duce implicit la mai mult spatiu pentru pasageri si bagajele lor. Versiunea europeana a modelului Magentis va debuta pe piata Batranului Continent cel mai probabil in primavara lui 2011, doar americanii urmand sa se bucure de sedan ceva mai devreme, adica in toamna aceasta.

via |autoblog

Comentarii (6)

  • Crysty
    Kia
    Seamana cu Passat CC !
    0 5
  • Alex Radoi
    Deja-vu...
    Iar o sa apara grupul de manelisto-houseri-idioti pasionati de nemtesti sa ne explice de ce e urata...
    4 1
  • Alex Radoi
    Sa nu fiu inteles gresit:
    Nu m-am referit la antevorbitorul meu, fiindca el are dreptate: chiar seamana cu CC-ul.
    2 2
  • Crisitian
    :)
    CHINEZARIE , imbracata frumos

    Dar tot stift ramane.

    Desigur, o sa aiba garantie de 7 ani, tocmai buna ca sa se bucure toti oligofrenii de aici.
    3 4
  • Alex Radoi
    Iata si primul retard de pe lista. Bravo Cristioan, esti Number One pe TURBO-SISTEM! Ai mare valoare! :)))
    2 3
  • fiabil
    sunt masini asa ca le conducem restul sunt biciclete le tinem in fata porti si le spalam nu de alta da sa nu pateasca ceva sonata rulez . baaaaaaaaaaaaa fta .............
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru