Hyundai neaga zvonurile privind coupe-ul bazat pe Sonata

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 13.10.2009
O sursa din cadrul marcii sud-coreene Hyundai a infirmat zvonurile care anuntau pregatirea unui coupe bazat pe Sonata. Prima imagine prezentata cu acest model era doar o creatie digitala, care nu le apartine designerilor Hyundai.

Surse din cadrul marcii Hyundai au infirmat zvonurile care au provenit in urma unei imagini create in Photoshop care prezenta un coupe bazat pe noul Sonata. Proaspat-lansatul Hyundai Sonata va fi disponibil doar in versiunea cu patru usi. Constructorul coreean de automobile are deja un coupe atragator in gama si va lansa inca un asemenea model in perioada urmatoare.

Hyundai Genesis Coupe este un model cu tractiune spate, care si-a prezentat deja capacitatile in fata jurnalistilor din lume. Pe viitor, Hyundai va lansa modelul Veloster, care va oferi un consum de carburant scazut fara a taia prea mult din placerea condusului. Aspectul lui Veloster nu va avea trasaturi similare cu cele ale lui Sonata, deci modelul nu poate fi considerat ca fiind versiunea coupe a acestui model.

Pentru moment, data de lansare a noului Hyundai Veloster nu a fost inca anuntata. Oficialii Hyundai nu au facut inca o declaratie oficiala in privinta unui model coupe bazat pe Sonata, dar este foarte probabil ca acestia sa nu raspunda la ipotezele prezentate pe internet.

Via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru