Hyundai Sonata a primit un facelift discret

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 21.07.2011
Cei de la Hyundai i-au aplicat lui Sonata un facelift minor, care vizează materialele de la interior, oglinzile laterale, stopurile şi grila faţă.

Hyundai i-a aplicat lui Sonata un facelift pentru piaţa din Coreea de Sud. Modificările respective sunt dificil de observat în primă fază, dar o comparaţie a actualei Sonata cu versiunea cu facelift ne dezvăluie schimbările. Cei de la Hyundai s-au concentrat pe detalii, schimbând grila faţă, stopurile, oglinzile laterale şi interiorul. Gama de jante de aliaj oferite în compania lui Sonata a primit câteva modele noi, incluzând un set care are diametrul de 18 inch.

Grila faţă a rămas fără o parte din ornamentele sale cromate, având un aspect mai elegant, iar oglinzile laterale integrează semnalizatoare. La nivelul interiorului, Hyundai Sonata se mândreşte cu materiale de calitate superioară şi lumini interioare cu LED-uri. Gama Sonata a primit o echipare standard mai bogată, dar cei de la Hyundai nu au specificat ce elemente oferă în plus faţă de modelul pus la vânzare până acum.

Versiunea revizuită a lui Sonata este aşteptată să debuteze pe celelalte pieţe pe care activează acest model în termen de 12 luni. Hyundai ar putea prezenta acest model la un salon auto important din Europa în decursul anului 2012, ca apoi să-l ofere spre vânzare la scurtă vreme de la debut.

Via | Carscoop

Comentarii (1)

  • ****
    Bravo Hyundai !!!!!
    7 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru