Esapekka Lappi

Duminica, 26 Ianuarie 2020 | Motorsport

Thierry Neuville câștigă Raliul Monte Carlo: Sebastien Ogier și Elfyn Evans au completat podiumul

Thierry Neuville a câștigat Raliul Monte Carlo cu un avans de 12.6 secunde în fața francezului Sebastien Ogier. Elfyn Evans termină pe ultima treaptă a podiumului, în fața finlandezului Esapekka Lappi.
Luni, 16 Septembrie 2019 | Motorsport

Dublă pentru Citroen în Raliul Turciei: francezul Sebastien Ogier câștigă etapa din Campionatul Mondial de Raliuri

Sebastien Ogier a câștigat Raliul Turciei. Francezul obține astfel a treia victorie a sezonului și urcă pe locul secund în clasamentul general. Poziția a doua din Tucia a fost ocupată de Esapekka Lappi, coechipierul francezului în cadrul Citroen. Pe ultima treaptă a podiumului a urcat norvegianul Andreas Mikkelsen (Hyundai).
Marti, 03 Septembrie 2019 | General

Video. Pilotul de raliuri Esapekka Lappi a testat utilitara Citroen Berlingo pe o probă de macadam

Esapekka Lappi, unul dintre piloții Citroen implicați în actualul sezon al Campionatului Mondial de Raliuri, a testat utilitara Berlingo pe o probă de macadam din cadrul școlii Langley Park din Essex, Marea Britanie.
Luni, 05 August 2019 | Motorsport

Estonianul Ott Tanak câștigă Raliul Finlandei: Esapekka Lappi și Jari-Matti Latvala au completat podiumul

Ott Tanak s-a impus în etapa de WRC (Campionatul Mondial de Raliuri) din Finlanda, aceasta fiind a patra victorie a estonianului din actualul sezon. Pilotul Toyota ocupă prima poziție în clasamentul general cu un avans de 22 de puncte.
Luni, 14 Ianuarie 2019 | Motorsport

Campionatul Mondial de Raliuri 2019: constructorii au prezentat mașinile și echipajele cu care atacă cele 14 raliuri din calendar

Citroen, M-Sport Ford, Toyota și Hyundai sunt cele patru echipe care se vor duela în 2019 în Campionatul Mondial de Raliuri. Constructorii au prezentat echipajele și mașinile cu care se vor prezenta în cele 14 runde pregătite pentru acest sezon.
Miercuri, 17 Octombrie 2018 | Motorsport

Mutări importante în Campionatul Mondial de Raliuri: Kris Meeke revine în WRC alături de Toyota, iar Esapekka Lappi face echipă cu Ogier la Citroen

Constructorii implicați în Campionatul Mondial de Raliuri au pregătit o serie de "transferuri" interesante. Începând cu sezonul viitor, Kris Meeke revine în WRC împreună cu Toyota, iar Esapekka Lappi devine coechipierul lui Sebastien Ogier în cadrul Citroen.
Luni, 10 Noiembrie 2014 | Motorsport

Sarrazin a câştigat Raliul Corsicii după abandonurile în serie ale piloţilor de top

Stephane Sarrazin, pilot în Campionatul Mondial de Anduranţă pentru Toyota, a câştigat Raliul Corsicii, ultima etapă din Campionatul European de Raliuri, în care numeroşi piloţi de top au fost nevoiţi să abandoneze.
Miercuri, 05 Noiembrie 2014 | Motorsport

Lappi a câştigat titlul în ERC după ce rivalul său a suferit un accident la teste înaintea ultimei etape

Esapekka Lappi a cucerit matematic titlul în Campionatul European de Raliuri după ce unicul său rival în lupta pentru trofeu, Sepp Wiegand, şi-a distrus maşina într-un test efectuat înaintea ultimei etape.
Luni, 27 Octombrie 2014 | Motorsport

Lappi a câştigat Raliul Valais şi este aproape de titlu

Esapekka Lappi a obţinut victoria în Raliul Valais şi este foarte aproape să câştige matematic titlul în Campionatul European de Raliuri.
Luni, 22 Septembrie 2014 | Motorsport

Sauditul Yazeed Al Rajhi a câştigat Raliul Ciprului din ERC. Breen a abandonat

Pilotul saudit Yazeed Al Rajhi a câştigat Raliul Ciprului, antepenultima etapă din Campionatul European de Raliuri, şi a fost urmat de Kajetan Kajetanowicz. Craig Breen, celălalt pilot de top care a participat la eveniment, a abandonat.
Marti, 02 Septembrie 2014 | Motorsport

Vaclav Pech a câştigat Raliul Cehiei din ERC după abandonurile favoriţilor

Vaclav Pech a câştigat fără emoţii Raliul Zlin desfăşurat în Cehia în cadrul Campoionatului European de Raliuri, după ce favoriţii Kevin Abbring, Craig Breen şi Esapekka Lappi au abandonat în a cincea probă specială.
Luni, 21 Iulie 2014 | Motorsport

Ott Tanak a câştigat Raliul Estoniei din ERC. Tempestini a încheiat pe 15

Pilotul de WRC Ott Tanak a câştigat Raliul Estoniei din Campionatul European de Raliuri, în timp ce Marco Tempestini a încheiat pe locul 15.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 23 Iunie 2014 | Motorsport

Freddy Loix a câştigat pentru a noua oară Raliul Ypres din ERC

Freddy Loix a obţinut victoria în Raliul Ypres din cadrul Campionatului European de Raliuri după ce a profitat de abandonul suferit de liderul Kevin Abbring.
Luni, 19 Mai 2014 | Motorsport

Bernardo Sousa a câştigat Raliul Insulelor Azore din cadrul ERC

Bernardo Sousa a obţinut dramatic victoria în Raliul Insulelor Azore în faţa lui Kevin Abbring, după ce liderul Craig Breen a fost nevoit să abandoneze din cauza unor probleme tehnice.
Marti, 22 Aprilie 2014 | Motorsport

Lappi a câştigat Raliul Irlandei şi a devenit liderul clasamentului în ERC

Esapekka Lappi a câştigat fără emoţii Raliul Irlandei şi a devenit liderul clasamentului general după ce favoritul publicului local Craig Breen a fost nevoit să abandoneze.
Luni, 03 Februarie 2014 | Motorsport

Lappi a câştigat Raliul Letoniei, dar Kubica a devenit "maestrul gheţii" în ERC

Esapekka Lappi a câştigat Raliul Liepaja din Letonia, a doua etapă a Campionatului European de Raliuri, însă Robert Kubica a devenit "maestrul gheţii".
Luni, 11 Noiembrie 2013 | Motorsport

Esapekka Lappi a câştigat Rallye du Valais, ultima etapă de ERC

Sezonul 2013 al Campionatului European de Raliuri s-a încheiat cu victoria obţinută de finlandezul Esapekka Lappi în Rallye du Valais.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru