Fabrica Mioveni

Joi, 09 Aprilie 2020 | Intern

Dacia va relua gradual producția de la Mioveni începând cu 21 aprilie: producția va reveni la parametri normali din 4 mai

Dacia a anunțat că producția de la Mioveni va fi reluată gradual din 21 aprilie, pe “bază de voluntariat”. Astfel, doar anumite linii vor funcționa, urmând ca producția să revină la parametri normali începând cu data de 4 mai.
Joi, 02 Aprilie 2020 | Intern

Dacia prelungește suspendarea producției de la Mioveni: activitatea urma să fie reluată în 5 aprilie

Dacia a anunțat că va prelungi închiderea temporară a fabricii de la Mioveni, după ce producția fusese oprită începând din 19 martie, iar reluarea activității fusese programată pentru 5 aprilie. Deocamdată, Dacia nu a transmis când plănuiește să repornească producția de la Mioveni.
Miercuri, 18 Martie 2020 | Intern

Oficial: Dacia întrerupe producția de la Mioveni în perioada 19 martie - 5 aprilie

Dacia a anunțat oficial că va suspenda producția fabricii de la Mioveni în perioada 19 martie - 5 aprilie, “în contextul propagării virusului COVID-19”. Potrivit sindicaliștilor, 13.500 de angajați vor fi trimiși în șomaj tehnic și vor primi 85% din salariu.
Luni, 07 Martie 2016 | Intern

S-au săturat de promisiuni: angajaţii Dacia cer construcţia de urgenţă a autostrăzii Piteşti - Sibiu

Peste 8.000 de angajaţi Dacia au protestat la Mioveni pentru construirea de urgenţă a autostrăzii Piteşti - Sibiu, întrucât autorităţile nu ştiu nici măcar cât vor dura lucrările.
Marti, 03 Decembrie 2013 | Intern

Uzina Dacia de la Mioveni a produs 500.000 de exemplare Duster

Fabrica Dacia din Mioveni a produs deja 500.000 de unităţi Duster. Exemplarul aniversar este destinat exportului, la fel ca 95% din producţia de Duster.

Tag-uri similare

Dacia Duster, Duster, vanzari Dacia, productie Dacia, fabrica Dacia, Dacia Mioveni, exporturi Dacia, fabrica Mioveni, Dacia export
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru