Federal-Mogul

Miercuri, 01 Noiembrie 2017 | Intern

Angajări la Federal Mogul: americanii caută 120 de oameni pentru fabricile de plăcuțe de frâne și ștergătoare auto din Ploiești

Producătorul de componente auto Federal Mogul vrea să angajeze încă 120 de persoane la cele două fabrici pe care le deține la Ploiești.
Miercuri, 13 Aprilie 2016 | Intern

Fabrică de ştergătoare în România: Federal Mogul deschide o uzină la Ploieşti cu 300 de angajaţi

Producătorul american de componente Federal Mogul deschide la Ploieşti o fabrică de ştergătoare auto la care vor lucra 300 de angajaţi.
Joi, 16 Aprilie 2015 | Intern

Federal Mogul va deschide o fabrică de ştergătoare de parbriz la Ploieşti

Compania Federal-Mogul va inaugura la Ploieşti o fabrică de ştergătoare de parbriz. Acestea vor fi vândute în Europa şi în alte ţări sub brandul Champion.
Joi, 09 Ianuarie 2014 | Industrie

Federal-Mogul a achiziţionat divizia de plăcuţe de frână a celor de la Honeywell

Honeywell a vândut divizia Friction Materials americanilor de la Federal-Mogul. Tranzacţia include şi fabrica de plăcuţe de frână de la Ploieşti.
Marti, 15 Octombrie 2013 | Tehnologie

Bujiile incandescente PSG - una din soluţiile pornirii la rece a motoarelor diesel

Beru a prezentat în România noua sa tehnologie de aprindere pentru pornirea la rece a motoarelor diesel. Este vorba despre bujiile incandescente cu senzor de presiune (PSG), singurele aflate în producţie de serie la nivel mondial.
Vineri, 07 Iunie 2013 | Reportaj

REPORTAJ: Alchimia frânării

În spatele fiecărei frânări de urgenţă sau a fiecărei opriri la semafor stă efortul tehnologic al unor oameni care amestecă cu precizie elveţiană ingredientele plăcuţei de frână. Am aflat cum se naşte obiectul ce ne opreşte în fiecare zi, la fabrica Ferodo din Italia.
Marti, 20 Septembrie 2011 | General

Federal Mogul a lansat trei inovaţii tehnologice pe piaţa din România

Braţul de suspensie din imaginea alăturată a stat 720 de ore într-o incintă cu ceaţă salină. Este făcut din strat dublu de tablă şi a fost vopsit prin cataforeză, tehnologie utilizată de marca Moog a celor de la Federal Mogul.
Marti, 05 Octombrie 2010 | Intern

Marca Payen a debutat pe piaţa din România

Furnizorul de piese OE şi aftermarket Federal-Mogul a prezentat noua marcă Payen pe piaţa din România. Alături de aceasta au venit şi noutăţi pentru celelalte mărci din portofoliu.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru