Marca Payen a debutat pe piaţa din România

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 05.10.2010
Furnizorul de piese OE şi aftermarket Federal-Mogul a prezentat noua marcă Payen pe piaţa din România. Alături de aceasta au venit şi noutăţi pentru celelalte mărci din portofoliu.

Compania Federal Mogul, detinătorii mărcilor Champion, Ferodo, Goetze şi altele, a prezentat astăzi noile produse din gama Payen. Pe lângă prezentarea produselor Payen, cei de la Federal Mogul au prezentat noul slogan şi noua strategie a mărcii Ferodo, precum şi noile ambalaje ale ştergătoarelor de parbriz Champion. Pentru a preveni falsurile, cei de la Federal Mogul au amplasat elemente de siguranţă pe toate ambalajele produselor din portofoliul lor. 

PAYEN - ETANŞARE MOTOARE

Marca Payen oferă o gamă completă de garnituri de chiulasă, kit-uri de garnituri motor, semeringuri supape şi numeroase alte garnituri principale ale motoarelor cu combustie internă. Produsele Payen vor înlocui marca Goetze, deşi unele componente vor purta în continuare numele Goetze. Oficialii Federal-Mogul au anunţat că toate produsele Payen sunt la acelaşi nivel de calitate precum produsele Goetze.

ŞTERGĂTOARE CHAMPION

Gama de produse Champion a primit un nou tip de ştergătoare flatblade, intitulat Easyvision.

Produsele Champion Easyvision constau într-o gamă compactă de numai 14 coduri, care deserveşte aplicaţiile uzuale în lumea auto, oferind lungimi între 35 şi 75 de centimetri. Ştergătoarele respective folosesc tehnologia patentată VGS, care le oferă aderenţă sporită la viteze mari, iar aceştia au implementat un sistem de prindere care poate acomoda orice vehicul prin intermediul adaptoarelor oferite in cutie. Potrivit oficialilor Federal Mogul, ştergătoarele de parbriz trebuie înlocuite de două ori pe an. Avarierea ştergătoarelor are loc la începutul sezonului rece, când şoferii desprind bucăţi importante de pe parbriz din cauza faptului că acestea au îngheţat.

FERODO

O altă marcă din portofoliul Federal-Mogul este Ferodo. Celebrul producător de componente alte sistemelor de frânare a primit un nou motto: "Ai controlul". Marca Ferodo va derula o campanie publică de subliniere a importanţei sistemelor de frânare ale unui vehicul, în urma căreia speră să sporească siguranţa vehiculelor care circulă pe pieţele pe care activează ei.

Via | Federal-Mogul

Comentarii (1)

  • payen
    Dragi prieteni in ale automobilelor tin sa va anunt ca marca Payen precum si toate marcile de sub aripa Federal Mogul sunt prezente pe piata din Romania de aprox. 15 ani prin distribuitorul Szakal Metal :
    www.szakalmetal.eu
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru