Fernando Alonso

Luni, 22 Mai 2017 | F1 TOP

Alonso impresionează în IndyCar: locul 5 pe grila de start pentru cursa de duminică

Fernando Alonso a obţinut locul 5 în calificările pentru cursa de 500 de mile de la Indinapolis şi afirmă că a fost foarte aproape să obţină pole position-ul.
Marti, 16 Mai 2017 | F1 TOP

Alonso, entuziasmat după prima zi oficială de antrenamente în IndyCar: "A fost o zi incredibilă"

Fernando Alonso este entuziasmat de modul în care au decurs antrenamentele oficiale din IndyCar și afirmă că se concentrează pe performanța pe care o poate obține în cursă.
Joi, 04 Mai 2017 | F1 TOP

VIDEO: Înregistrarea integrală a testului lui Alonso în IndyCar: "Este adrenalina pură"

Fernando Alonso este impresionat după primul test realizat în IndyCar, mai ales ca procedurile de ieșire pe circuit sunt semnificativ mai simple decât în Formula 1.
Luni, 24 Aprilie 2017 | F1 TOP

Alonso, creditat cu șanse să plece la Renault în 2018. Francezii avertizează deja că nu vor lupta pentru titlul mondial

Presa internațională speculează că Fernando Alonso ar putea reveni la Renault în 2018 din cauza lipsei de rezultate de la McLaren, însă francezii avertizează deja că nu vor putea lupta pentru titlu.
Miercuri, 12 Aprilie 2017 | F1 TOP

Alonso renunță la cursa de Formula 1 de la Monaco pentru a concura la Indianapolis

Fernando Alonso va participa la cursa de 500 de mile de la Indianapolis cu prețul renunțării la etapa de Formula 1 de la Monaco. Numele înlocuitorului său nu a fost încă anunțat.
Miercuri, 15 Martie 2017 | F1 TOP

McLaren a început negocierile cu Alonso pentru un nou contract: echipa sugerează că spaniolul va pleca dacă nu are rezultate

McLaren a iniţiat negocierile cu Fernando Alonso pentru prelungirea contractului, însă admite că spaniolul va părăsi echipa dacă nu va avea la dispoziţie un monopost competitiv.
Joi, 19 Ianuarie 2017 | F1 TOP

Mercedes are un loc disponibil pentru Vettel sau Alonso în 2018: contractul lui Bottas este valabil pentru un singur sezon

Mercedes a dezvăluit că Valtteri Bottas a semnat un contract pentru un singur sezon, pentru ca echipa să aibă posibilitatea de a-i aduce pe Sebastian Vettel sau Fernando Alonso în 2018.
Marti, 13 Decembrie 2016 | F1 TOP

Alonso insistă că nu pleacă la Mercedes: "Vreau să devin campion cu McLaren"

Fernando Alonso a transmis echipei ca nu va pleca la Mercedes, întrucât obiectivul său este să devină campion mondial cu McLaren.
Vineri, 09 Decembrie 2016 | F1 TOP

Briatore exclude plecarea lui Alonso la Mercedes: "Îşi va respecta contractul cu McLaren"

Flavio Briatore susţine că Fernando Alonso îşi va respecta contractul cu McLaren în defavoarea unui angajament cu Mercedes, deşi în 2014 şi-a reziliat contractul cu Ferrari.
Marti, 06 Decembrie 2016 | F1 TOP

Se reface cuplul de la McLaren din 2007? Mercedes ia în considerare recrutarea lui Alonso drept coechipier pentru Hamilton

Mercedes a confirmat că ia în calcul aducerea lui Fernando Alonso de la McLaren ca înlocuitor pentru Nico Rosberg, prin care spaniolul ar face parteneriatul cu Lewis Hamilton din 2007.
Luni, 14 Noiembrie 2016 | F1 TOP

Alonso îl acuză pe Vettel pentru duelul de la Interlagos: "Data viitoare intru în el"

Fernando Alonso consideră că Sebastian Vettel a fost lipsit de sportivitate în duelul din cursa din Brazilia şi îl avertizează pe german că data viitoare va intra în el.
Duminica, 23 Octombrie 2016 | F1 TOP

Hamilton redescoperă reţeta succesului şi câştigă în SUA. Rosberg şi Ricciardo completează podiumul

Lewis Hamilton a obţinut victoria în cursa de la Austin şi a redus la 26 de puncte avansul lui Nico Rosberg, care a terminat pe locul doi în faţa lui Daniel Ricciardo. Max Vertappen şi Kimi Raikkonen au abandonat.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 22 Octombrie 2016 | F1 TOP

Hamilton câştigă prima luptă cu Rosberg şi va pleca din pole position în Statele Unite. Red Bull învinge Ferrari

Lewis Hamilton a stabilit pole position-ul pentru cursa de la Austin în faţa coechipierului său Nico Rosberg, în timp ce Red Bull a monopolizat a doua linie a grilei de start în detrimentul Scuderiei Ferrari.
Joi, 20 Octombrie 2016 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Statelor Unite: va scăpa Hamilton de ghinioane?

Lewis Hamilton are nevoie de o victorie în Statele Unite pentru a rămâne în cursa pentru titlul mondial cu Nico Rosberg.
Duminica, 09 Octombrie 2016 | F1 TOP

Rosberg câștigat la Suzuka, Hamilton salvează locul 3 după un start ratat. Mercedes devine din nou campioana constructorilor

Nico Rosberg a câștigat Marele Premiu al Japoniei și și-a extins avansul în clasament după ce Lewis Hamilton a ratat startul și a reușit să revină doar până pe locul 3. Mercedes a devenit matematic campioana constructorilor.
Sambata, 08 Octombrie 2016 | F1 TOP

Rosberg îl învinge pe Hamilton în lupta pentru pole din Japonia. Vettel, doar locul 7

Nico Rosberg a obținut pole position-ul la Suzuka în fața lui Lewis Hamilton pentru numai 0.013 secunde, în timp ce Sebastian Vettel va pleca doar de pe locul 7 după ce a primit o penalizare de 3 poziții.
Vineri, 07 Octombrie 2016 | F1 TOP

Rosberg şi Hamilton, cei mai rapizi în atrenamentele din Japonia. Ferrari a învins Red Bull

Nico Rosberg şi Lewis Hamilton au stabilit cei mai buni timp în antrenamentele din Japonia, în timp ce Ferrari a surclasat Red Bull.
Joi, 06 Octombrie 2016 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Japoniei: Hamilton şi Rosberg, în plin război al declaraţiilor înaintea cursei de la Suzuka

Lewis Hamilton şi Nico Rosberg aspiră amândoi la o victorie în Marele Premiu al Japoniei, iar lupta pentru titlul mondial devine din ce în ce mai tensionată după ultimele evenimente din tabăra celor de la Mercedes.
Duminica, 02 Octombrie 2016 | F1 TOP

Spectacol la Sepang: Ricciardo a câştigat cursa din Malaysia în faţa lui Verstappen. Hamilton şi Vettel au abandonat

Daniel Ricciardo a câştigat cursa de la Sepang după un duel spectaculos cu coechipierul Max Verstappen. Succesul a fost facilitat de abandonul lui Lewis Hamilton din cauza unei defecţiuni la motor, în timp ce Sebastian Vettel s-a retras în urma unui accident în primul viraj.
Sambata, 01 Octombrie 2016 | F1 TOP

Hamilton, pole position în Malaysia. Rosberg, în prima linie a grilei, Alonso va pleca ultimul

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în calificările de la Sepang şi va pleca în pole position din fata coechipierului său Nico Rosberg.

Tag-uri similare

Ferrari, Renault, Toyota, Fernando Alonso, Formula 1, Carlos Ghosn, Robert Kubica, Renault F1
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru