Infiniti EX

Marti, 18 Decembrie 2012 | Modele noi

Schimbare de nomenclatură la Infiniti: toate modelele se vor numi Q şi QX

Infiniti a anunţat că va modifica numele întregii sale game de modele. Toate sedanurile, coupe-urile şi decapotabilele vor fi recunoscute după litera Q, în vreme ce SUV-urile vor primi indicativul QX, urmat de cifre.
Luni, 19 Septembrie 2011 | O lume nebuna

Chinezii au copiat modelele Infiniti EX, Volkswagen Tiguan şi Audi A4

Chinezii de la Yema Auto au venit la Salonul Auto de la Chengdu cu trei clone: E-SUV, T-SUV şi F-16, ”inspirate” din Infiniti EX, Volkswagen Tiguan şi Audi A4 Avant. Yema Auto nu este la prima ispravă de acest gen, având în portofoliu şi o clonă a vehicului Subaru Forester.
Miercuri, 01 Iunie 2011 | Modele noi

Infiniti îmbunătăţeşte dotările standard ale gamei EX

Gama Infiniti EX a primit o serie de dotări standard în plus, iar vopseaua rezistentă la zgârieturi poate fi comandată şi în compania acestui model.
Miercuri, 30 Martie 2011 | Modele noi

Infiniti EX primeşte o versiune entry-level

Infiniti extinde gama actualului EX cu o nouă versiune pe benzină, echipată cu motor de 2.5 litri şi 222 de cai putere. Derivatul EX25 se va adresa pieţelor din Europa de Est şi Rusia.
Luni, 14 Martie 2011 | General

2300 de maşini Nissan şi Infiniti, "măturate" de tsunami

Nissan estimează că aproximativ 1300 de exemplare Infiniti M, FX şi EX au fost distruse de valurile tsunami. La acestea se adaugă alte 1000 de maşini Nissan, printre care şi 370Z.
Joi, 26 August 2010 | Tehnologie

Infiniti va dezvolta un sistem de detecţie a obiectelor în mişcare din jurul vehiculului

Inginerii Infiniti lucrează la un sistem care va detecta obiectele în mişcare din jurul unui vehicul care se deplasează cu viteză mică sau efectuează o manevră de parcare. Sistemul Moving Object va debuta peste aproximativ 24 de luni pe modelele EX şi FX.
Vineri, 21 Mai 2010 | Intern

Infiniti EX30d este disponibil în România de la 48.100 de euro

Clienţii Români ai mărcii Infiniti pot comanda noul EX30d, preţul acestui model în ţara noastră fiind anunţat astăzi de oficialii mărcii nipone.

Tag-uri similare

Infiniti, diesel, Infiniti EX, Infiniti diesel, EX30d, pret Infiniti, pret Infiniti EX30d, vanzari Inifiniti
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru