Inmatriculari Bulgaria

Luni, 17 August 2015 | Intern

Proiect de lege: parlamentarii vor restricţionarea la trei luni a dreptului de circulație al mașinilor cu numere străine în România

Proiectul de lege care împiedica șoferii români să circule în România mai mult de trei luni cu o mașină înmatriculată în alt stat va primi o nouă variantă în septembrie, după începerea sesiunii parlamentare.
Vineri, 12 Iunie 2015 | Intern

Senatul a respins proiectul care ar fi limitat circulația în România a mașinilor înmatriculate în Bulgaria

Proiectul de lege care ar fi restricționat dreptul de circulație pe drumurile publice românești la 90 de zile de la intrarea în țară pentru autovehiculele înmatriculate în alte state a fost respins de Senatul României.
Miercuri, 31 Iulie 2013 | Intern

Bulgaria: Autorităţile pregătesc schimbarea codului rutier pentru a împiedica înmatriculările non-rezidenţilor

Autorităţile bulgare vor să-şi modifice codul rutier, pentru a sancţiona cumpărătorii de maşini înmatriculate în Bulgaria care nu au rezidenţă în ţară şi continuă să circule cu plăcuţele de înmatriculare bulgăreşti.
Luni, 08 Aprilie 2013 | Intern

Autorităţile bulgare ar putea să confişte 35.000 de maşini conduse de români

Românii care şi-au înmatriculat automobile în Bulgaria pe numele unor cetăţeni bulgari care nu şi-au plătit impozitele ar putea să rămână fără maşini dacă vor trece Dunărea, anunţă Agerpres citând cotidianul bulgar Monitor.
Marti, 24 Aprilie 2012 | Intern

Guvernul României: Automobilele cumpărate din alte state pot circula doar 90 de zile pe drumurile publice

Guvernul a votat proiectul de lege care spune că posesorii de automobile importate din alte state au drept drept de circulaţie pe drumurile publice doar 90 de zile de la emiterea actului de vânzare-cumpărare, informează Mediafax.
Marti, 27 Septembrie 2011 | General

Bulgarii opresc "metoda salvatoare": înmatricularea unei maşini este imposibilă fără reşedinţă stabilă în Bulgaria

Guvernul de la Sofia a decis să stopeze valul de înmatriculări venit din România prin două măsuri simple şi corecte: schimbarea regimului procurilor şi restricţionarea înmatriculării pentru şoferii cu domiciliu în alte ţări.
Marti, 23 August 2011 | Intern

Proiect de lege: Automobilele înmatriculate în străinătate pot circula legal în ţară doar 90 de zile

Potrivit unui proiect de lege înaintat de Poliţia Română, circulaţia în România cu un vehicul înmatriculat în alt stat european va fi permisă în limita a 90 de zile.
Marti, 19 Octombrie 2010 | General

Adio maşinilor înmatriculate în Bulgaria! Cresc taxele şi la vecini din 2012

Anul 2012 va marca sfârşitul valului de înmatriculări în Bulgaria al autovehiculelor poluante. Ministrul Finanţelor din Bulgaria a anunţat că va taxa în special vehiculele care nu respectă nici măcar normele Euro 3.
Marti, 31 August 2010 | Intern

Poliţia va crea o bază de date cu şoferii care conduc autovehicule înmatriculate în Bulgaria

În urma neregulilor sesizate în trafic şi a şoferilor care folosesc vehiculele înmatriculate în Bulgaria pentru a comite infracţiuni, Poliţia Rutieră pregăteşte o bază de date cu şoferii din ţara noastră care conduc aceste autovehicule.

Tag-uri similare

Romania, Bulgaria, politia rutiera, politia, inmatriculari Bulgaria, inmatriculare Bulgaria
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru