Inmatriculari ianuarie

Miercuri, 24 Februarie 2021 | Industrie

Dacia Sandero a depășit VW Golf la înmatriculările europene din ianuarie

Dacia Sandero a obținut locul al treilea în topul înmatriculărilor din Europa pe luna ianuarie, depășind modele precum VW Golf, Renault Clio sau Skoda Octavia. Sandero a fost învins doar de Toyota Yaris și Peugeot 208.
Miercuri, 17 Februarie 2021 | Industrie

Cel mai slab început de an pentru înmatriculările europene de mașini noi: declin de 24%

Înmatriculările europene de mașini noi au scăzut cu 24% în ianuarie, la circa 726.000 de unități, înregistrând cel mai slab început de an din istoria acestor raportări, potrivit datelor Asociației Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA).
Marti, 02 Februarie 2021 | Intern

Înmatriculările de mașini noi din România s-au prăbușit în ianuarie: doar 6.000 de unități și scădere de peste 50%

Prima lună din 2021 a adus o scădere accelerată a înmatriculărilor de mașini noi din România. Datele oficiale arată că doar 6.000 de mașini au fost înmatriculate, cu peste 50% mai puține decât în ianuarie 2020.
Luni, 09 Martie 2020 | Economic

Înmatriculări de mașini noi pe piața din Europa în ianuarie: Volkswagen Golf rămâne modelul preferat al europenilor. Dacia Sandero, pe locul al 17-lea

În luna ianuarie europenii au înmatriculat 26.303 de exemplare Volkswagen Golf. Modelul constructorului german rămâne astfel pe prima poziție în topul de pe Bătrânul Continent.

Tag-uri similare

Dacia, Dacia Sandero, Volkswagen Golf, inmatriculari, Ford Focus, Renault Clio, inmatriculari uniunea europeana, inmatriculari ianuarie
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru