Investigatie

Miercuri, 08 Iulie 2020 | Industrie

UE extinde investigația privind fuziunea dintre Fiat Chrysler și PSA: autoritățile europene vor anunța un verdict pe 13 noiembrie

Comisia Europeană a extins investigația privind fuziunea dintre Fiat Chrysler și PSA, deoarece tranzacția ar încălca regulile de concurență pe segmentul vehiculelor comerciale ușoare în mai multe țări europene. Comisia este așteptată să anunțe un verdict în data de 13 noiembrie.
Vineri, 22 Februarie 2019 | Industrie

Ford investighează posibile probleme la calcularea emisiilor și a consumului: “Nu este vorba despre un soft care să păcălească emisiile”

Ford a început o investigație internă pentru a determina dacă datele sale privind emisiile și consumul de carburant au fost calculate greșit, în urma unor sesizări din partea angajaților. Ford a dat asigurări că “nu este vorba despre un soft care să păcălească emisiile”.
Marti, 18 Septembrie 2018 | Economic

Volkswagen, BMW și Daimler, în colimatorul Comisiei Europene: investigație privind existența unui posibil cartel între producătorii germani

Comisia Europeană a început o investigație oficială pentru a stabili dacă Volkswagen, BMW și Daimler au format un cartel pentru evitarea concurenței în dezvoltarea sistemelor de control al emisiilor. Autoritățile au informații referitoare la întâlniri secrete între oficialii constructorilor în care s-a discutat despre tehnologiile menite să limiteze emisiile poluante ale mașinilor.
Vineri, 15 Iunie 2018 | Industrie

Porsche, Daimler și Bosch riscă și ele amenzi în dosarul trucării emisiilor: Volkswagen a primit deja o amendă de un miliard de euro

Porsche, Daimler și Bosch se află pe lista companiilor ce riscă să fie amendate de autoritățile germane în dosarul trucării emisiilor diesel. Volkswagen a primit deja o amendă de un miliard de euro în același dosar.
Joi, 19 Aprilie 2018 | Industrie

Birourile Porsche și Audi au fost controlate în Germania: suspiciuni de implicare în scandalul Dieselgate

Autoritățile din Germania au efectuat mai multe verificări la birourile Porsche și Audi, în urma suspiciunilor că foști și actuali șefi de la Porsche ar fi fost implicați în scandalul manipulării emisiilor diesel.
Joi, 15 Februarie 2018 | Industrie

Oficialii Mercedes, ținta unei posibile investigații în Germania: autoritățile suspectează folosirea unui dispozitiv de “păcălire” a emisiilor pe 1.000 de unități Mercedes Vito

Autoritatea Federală de Transport din Germania (KBA) a anunțat că analizează posibila audiere a oficialilor Daimler în urma unor suspiciuni potrivit cărora constructorul ar fi folosit un dispozitiv pentru manipularea emisiilor pe circa 1.000 de modele Mercedes Vito.
Joi, 01 Februarie 2018 | Industrie

Scandalul testelor pe maimuțe: Daimler a găsit “angajatul vinovat” și a cerut o investigație suplimentară în cazul studiului privind efectele emisiilor diesel

Daimler a anunțat suspendarea “angajatului vinovat” în cazul grupului de cercetare care a făcut teste pe maimuțe privind efectele emisiilor diesel și a cerut o investigație suplimentară din partea unei firme de avocatură.
Marti, 28 Noiembrie 2017 | Industrie

Investigație: Fiat Chrysler riscă amenzi usturătoare pentru că ar fi fraudat testele de emisii în Franța

Grupul Fiat Chrysler riscă amenzi de câteva miliarde de euro din partea guvernului francez pentru că producătorul ar fi fraudat testele de emisii în Hexagon, potrivit publicației Le Monde.
Miercuri, 22 Noiembrie 2017 | Economic

Amendați pentru cartel: cinci producători au fixat prețurile pentru componente auto pe care apoi le-au vândut către Toyota, Suzuki și Honda

Comisia Europeană a anunțat amenzi totale de 34 de milioane de euro pentru cinci producători de componente auto, respectiv Tokai Rika, Takata, Autoliv, Toyoda Gosei și Marutaka. Aceștia s-au înțeles să fixeze prețurile pentru centuri de siguranță, airbag-uri și volane pe care apoi le-au vândut către Toyota, Suzuki și Honda.
Marti, 21 Ianuarie 2014 | Formula 1

Familia lui Schumacher, încrezătoare că germanul "nu se va da bătut"

Familia Schumacher a publicat un scurt comunicat de presă în care îşi afirmă încrederea că septuplul campion mondial "nu se va da bătut" în lupta pentru supravieţuire de după accidentul suferit la schi.
Miercuri, 08 Ianuarie 2014 | F1 TOP

Anchetatorii accidentului lui Schumacher au analizat camera de pe casca germanului: "Nu avea viteză excesivă"

Echipa de investigaţie care a condus analiza accidentului în urma căruia Michael Schumacher se află în comă indusă încă din 29 decembrie 2013 a anunţat astăzi câteva concluzii preliminare legate de nefericitul eveniment.

Tag-uri similare

Schumacher, Michael Schumacher, schi, investigatie, accident schi, Grenoble
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru