John Surtees

Vineri, 23 Ianuarie 2015 | Formula 1

Surtees: "Vettel şi Ferrari se potrivesc pentru că ambele părţi trebuie să revină în luptă"

Fostul campion mondial John Surtees consideră că Sebastian Vettel şi Ferrari ar putea forma cuplul ideal pentru că ambele părţi au ambiţia de a reveni în frunte după perioade dificile.
Miercuri, 19 Noiembrie 2014 | F1 TOP

Top 10: Cele mai dramatice curse care au decis titlul mondial în Formula 1

Pene de combustibil, accidente produse mai mult sau mai puţin în mod deliberat, abandonuri tehnice sau ploi torenţiale sunt câteva dintre elementele care au influenţat decisiv stabilirea campionilor mondiali în ultima etapă a unui sezon de Formula 1.
Miercuri, 12 Februarie 2014 | F1 TOP

Poveştile motorsportului: John Surtees, pilotul care l-a cucerit pe Enzo Ferrari şi unicul campion în motociclism şi Formula 1

La împlinirea vârstei de 80 de ani, John Surtees rămâne unul dintre puţinii piloţi care l-au înfruntat şi cucerit pe Enzo Ferrari şi unicul sportiv din istorie care a cucerit titlul mondial pe două şi patru roţi.
Miercuri, 28 August 2013 | Formula 1

VIDEO: Documentarul "1" despre măsurile de securitate din F1, lansat în 1 octombrie

"1" este un nou documentar despre Formula 1 care va analiza măsurile de securitate din Formula 1 şi care va fi lansat pe internet în 1 octombrie.
Joi, 19 Noiembrie 2009 | General

GALERIE FOTO: John Surtees trece Canalul Manecii intr-o masina

Fostul pilot John Surtees a scris istorie acum doua zile dupa ce a devenit primul om care a traversat Canalul Manecii la volanul unei masini. Este vorba de un prototip electric Ginetta G50EV.
Miercuri, 18 Noiembrie 2009 | General

John Surtees a devenit primul om care a traversat Canalul Manecii cu masina

John Surtees a condus un vehicul electric Ginetta prin tunelul de service al EuroTunnel, devenind astfel primul om care traverseaza Canalul Manecii la volan.

Tag-uri similare

vehicule electrice, Formula 2, John Surtees, Ginetta, Ginetta G50EV, Henry Surtees, John Surtees Canalul Manecii
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru