Karl

Miercuri, 07 Octombrie 2015 | Siguranta

Teste de siguranţă: 5 stele pentru noul Tucson, 4 stele pentru Mazda MX-5 şi Opel Karl

Cea mai recentă sesiune de testare a celor de la EuroNCAP ne arată atât evoluţia celor de la Hyundai, cât şi erorile de concepţie şi elementele lipsă care i-au costat pe Opel şi Mazda câte o stea pe Karl şi pe noul MX-5.
Miercuri, 19 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Opel Karl ecoFLEX: motor de 75 CP și consum de 4.1 litri la sută

Opel a anunțat specificațiile variantei ecoFLEX a lui Karl, modelul de oraș care îl înlocuiește pe Agila. Versiunea ecologică a modelului german anunță un consum mixt de 4.1 litri la sută și emisii CO2 de 94 de grame pe kilometru.
Vineri, 23 Ianuarie 2015 | Modele noi

Opel pregătește o versiune electrică a lui Karl, cel mai nou model de oraș din gama proprie

Karl, modelul de segment mini pe care Opel îl va lansa în acest an, va avea o versiune full-electrică dedicată celor care vor să scape de emisii și de benzinării. Autonomia propusă de Karl EV va fi de circa 150 de kilometri.
Joi, 11 Septembrie 2014 | Modele noi

Opel Karl este confirmat oficial ca înlocuitor al lui Agila

Opel a anunţat astăzi denumirea înlocuitorului lui Agila. Dacă în Regatul Unit, marca soră Vauxhall a botezat "Viva" noua citadină, cei de la Opel vor folosi numele Karl. El este inspirat de primul fiu al fondatorului mărcii, care a purtat numele Carl.

Tag-uri similare

Opel, Salonul Auto Geneva, Salon Auto Geneva, noutati Opel, Opel Adam, vanzari Opel, Geneva 2015, poze Opel, Adam, Salonul Auto Geneva 2015
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru