Kia Picanto facelift

Marti, 04 Iulie 2023 | Modele noi

Noua generație Kia Picanto: design revizuit și motorizări aspirate natural

Kia a publicat o serie de imagini cu noua generație Picanto. Vorbim despre un design complet revizuit, iar gama de motorizări include agregate aspirate natural.
Vineri, 07 August 2020 | Intern

Prețuri Kia Picanto facelift în România: start de la aproape 12.300 de euro pentru modelul asiatic de clasă mini

Kia a publicat lista de prețuri pentru Picanto facelift. Pe piața din România, cea mai accesibilă versiune pornește de la 12.275 de euro și este echipată cu motorul aspirat natural de 67 de cai putere.
Miercuri, 03 Iunie 2020 | Modele noi

Kia lansează versiunea europeană a lui Picanto facelift: modificări estetice, ecran central de 8 inch și transmisie robotizată

Kia a prezentat versiunea europeană a micuțului Picanto facelift. Modelul va fi disponibil pentru comandă începând cu această vară și propune îmbunătățiri estetice, sisteme noi de siguranță și o transmisie robotizată cu cinci rapoarte.
Miercuri, 13 Mai 2020 | Modele noi

Lansarea Kia Picanto facelift în Europa, anticipată de prezentarea versiunii din Coreea de Sud: hatchback-ul de oraș va avea ecran de 8 inch

Kia Picanto facelift va avea modificări minore de design și un ecran de 8 inch la interior, potrivit primelor imagini publicate de constructorul asiatic cu versiunea din Coreea de Sud.
Luni, 02 Februarie 2015 | Modele noi

Kia Picanto facelift va debuta luna viitoare

Kia va prezenta facelift-ul lui Picanto în cadrul Salonului Auto de la Geneva, programat la începutul lunii martie. Până atunci, primele imagini ale versiunii coreene a modelului au fost publicate pe internet.

Tag-uri similare

Kia, modele noi Kia, Geneva 2015, noutati Kia, Picanto, Salonul Auto Geneva 2015, Salon Auto Geneva 2015, Kia Picanto facelift
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru