KTM X-Bow

Marti, 29 Iulie 2014 | Modele noi

Polaris Slingshot: sportiva cu trei roţi care se conduce cu permis moto

Polaris calcă pe urmele celor de la KTM şi propune un vehicul cu trei roţi, botezat Slingshot. Modelul se poate conduce doar cu permis moto şi dispune de 173 de cai putere.
Vineri, 22 Noiembrie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (20)

Chiar dacă am fost ocupaţi cu două saloane auto săptămâna aceasta, ne-am făcut temele şi la capitolul tuning. Avem pentru voi cel mai nebun kit de tuning pentru Ferrari LaFerrari, la pachet cu alte supercaruri.
Vineri, 01 Martie 2013 | GENEVA 2013

KTM X-BOW primeşte o versiune cu parbriz la Geneva

KTM va lansa la Geneva versiunea cu parbriz, portiere şi geamuri laterale a lui X-BOW. Acesta se numeşte X-BOW GT, are un motor 2.0 Turbo de 240 CP şi aceelerează de la 0 la 100 km/h în 3.9 secunde.
Luni, 11 Iunie 2012 | Modele noi

KTM X-Bow ar putea primi o versiune cu parbriz şi portiere

KTM lucrează la o versiune mai cuminte a lui X-Bow, care va fi echipată cu parbriz şi portiere, anunţă englezii de la Top Gear. Debutul noii versiuni este pregătit pentru primăvara lui 2013.
Vineri, 20 Mai 2011 | Modele noi

OFICIAL: KTM a prezentat versiunea de performanţă X-Bow R

KTM lansează un derivat mai puternic al modelului x-Bow, etichetat cu indicativul "R". Acesta dezvoltă 300 de cai şi dispune de o suspensie nouă, mult mai rigidă.
Luni, 27 Septembrie 2010 | PARIS 2010

KTM aduce X-Bow R la Paris

KTM X-Bow R este versiunea de performanţă a unuia dintre cele mai interesante modele sportive europene. Aceasta dispune de un motor de 2.0 litri şi 300 CP.
Miercuri, 04 August 2010 | Modele noi

Abarth pregăteşte un rival pentru Lotus Exige

Abarth va colabora cu KTM pentru a dezvoltarea unui rival pentru Lotus Exige. Acesta se va numi Abarth KTM X-Bow şi va debuta pe piaţă în 2013.
Marti, 02 Februarie 2010 | Motorsport

KTM lanseaza un campionat monomarca dedicat sportivei X-Bow

KTM a anuntat ca va demara in curand propriul sau un campionat monomarca, dedicat clientilor sai si nu numai. Actorul principal va fi modelul sportiv X-Bow.
Joi, 10 Decembrie 2009 | Economic

Vanzarile proaste ale sportivei X-Bow "ingroapa" KTM

Constructorul austriac KTM a anuntat pierderi de 81.4 milioane de euro in anul financiar care se apropie de sfarsit. Dezvoltarea si vanzarile slabe ale sportivului X-Bow au agravat situatia financiara.

Tag-uri similare

KTM, KTM X-Bow, competitie KTM, competitie monomarca, KTM Street, KTM Superlight, KTM X-Bow Battle, masina KTM, producator moto, vanzari KTM
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru