KTM lanseaza un campionat monomarca dedicat sportivei X-Bow

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 02.02.2010
KTM a anuntat ca va demara in curand propriul sau un campionat monomarca, dedicat clientilor sai si nu numai. Actorul principal va fi modelul sportiv X-Bow.

Desi rezultatele financiare nu sunt pozitive, KTM iesind serios in pierdere dupa lansarea sportivei X-Bow, austriecii continua sa isi trateze clientii cu respect si sa puna la punct o serie de evenimente pentru cei care iubesc produsele sale pe patru roti.

Constructorul isi va lansa in curand propria competie, la care se vor putea inscrie toti cei care poseda in garaj un KTM X-Bow, indiferent de versiune, Street sau Superlight. Competitia monomarca se va numi KTM X-Bow Battle si se va compune dintr-o serie de evenimente clasificate in probe libere sau antrenamente, calificari si doua curse finale.

Constructorul austriac si-a motivat decizia organizarii unui astfel de campionat prin dorinta de a oferi clientilor sai, si nu numai, posibilitatea de a alerga pe circuit. "Multi dintre acestia nu pot atinge un nivel de profesionalism cerut de un campionat precum GT4, de aceea exista Battle", se arata intr-un comunicat de presa.

Competitia va fi accesibila chiar si celor care nu dispun de un X-Bow si vor doar sa inchirieze modelul sportiv.

Acestia vor avea nevoie de un echipament omologat FIA, de o casca speciala si bineinteles de un cont in banca pentru a acoperi cheltuielile de asistenta si intretinere.

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru