Lansare Audi

Joi, 22 Decembrie 2016 | Modele noi

Audi Q8 e-tron este mai aproape de realitate: germanii publică primele teasere înainte de prezentarea din ianuarie

Audi va prezenta în ianuarie noul SUV coupe Q8 e-tron, care va avea propulsie electrică şi va fi lansat pe piaţa în 2019 ca rival pentru BMW X6 şi Mercedes GLE Coupe.
Miercuri, 26 Noiembrie 2014 | Modele noi

Audi vrea să reducă la minimum numărul de butoane fizice din maşinile viitorului

Audi Prologue Concept, modelul care va dicta viitoarea direcţie estetică a mărcii germane, va inspira şi interioarele modelelor pe care le va lansa constructorul în anii următorii, fiind pregătite ecrane tactile în locul butoanelor fizice.
Miercuri, 19 Noiembrie 2014 | Concepte

Audi Prologue Concept prefigurează viitorul Audi A8

Audi a prezentat conceptul Prologue, modelul care va servi drept muză pentru viitoarele maşini de serie ale producătorului german. Trăsătura cea mai importantă este noua grilă frontală trapezoidală.
Joi, 09 Octombrie 2014 | Modele noi

Audi ar putea lansa o gamă de diesel-uri de performanţă care să nu poarte denumirea RS

Odată cu prezentarea lui RS5 TDI Concept, zvonurile privind o gamă de diesel-uri de performanţă de la Audi au început să se intensifice. Reprezentanţii constructorului au răspuns voalat, explicând că o asemenea gamă nu va purta denumirea RS, dacă va exista.
Vineri, 12 Septembrie 2014 | Modele noi

Audi va lansa o nouă variantă de caroserie în gama TT, după Coupe şi Roadster

Ulrich Hackenberg, şeful departamentului de dezvoltare de la Audi, a anunţat în cadrul unui interviu pregătirea celei de-a treia versiuni de caroserie în gama TT, care va fi inspirată din aspectul conceptului TT offroad.
Joi, 07 August 2014 | Modele noi

Audi Q3 va primi un facelift în 2015

Q3, cel mai mic SUV din portofoliul Audi, va primi un facelift în 2015. Modelul german va beneficia de bordul digital al lui TT, alături de câteva schimbări estetice, titrează englezii de la Autocar.
Joi, 31 Iulie 2014 | Modele noi

Audi A3 e-tron, primul hibrid plug-in al mărcii, a fost lansat în Europa

Primul hibrid plug-in al gamei Audi este disponibil pentru comandă pe anumite pieţe. În Germania, unde sunt deja 105 dealeri acreditaţi pentru vânzarea lui A3 Sportback e-tron, preţul de pornire este de 37.900 de euro.
Vineri, 03 Iunie 2011 | Intern

Noul Audi Q3 a sosit în România

Importatorul Audi în ţara noastră a prezentat noul Audi Q3 în prezenţa dealerilor mărcii şi a unui public numeros. Preţul de pornire al noului SUV Audi este de 30.300 de euro cu TVA inclus.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru