Laser

Marti, 14 Septembrie 2021 | Tehnologie

Tesla vrea să reinventeze ștergătoarele de parbriz: a patentat un fascicului laser care înlătură apa

Tesla a patentat cu succes ștergătoarele de parbriz cu laser, o idee lansată de marca americană în urmă cu doi ani. Nu este clar, dar s-ar putea ca această tehnologie să debuteze pe versiunea de serie a lui Cybertruck.
Miercuri, 04 Iulie 2018 | Intern

Continental și Osram au înființat o nouă companie, cu divizie în România: producție de sisteme de iluminat pentru industria auto la Iași

Companiile de tehnologie Continental și Osram au înființat o companie comună a cărei activitate a început oficial în această lună. Noua companie are o divizie și în România, la Iași, acolo unde va produce sisteme de iluminat pentru industria auto.
Luni, 16 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Audi R8 primeşte a doua generaţie în martie şi va fi oferit opţional alături de faruri Laser

Audi va prezenta în standul său de la Salonul Auto de la Geneva noua generaţie a lui R8, alături de varianta sa electrică de serie, R8 e-tron. Până la prezentarea publică, nemţii au publicat o imagine teaser oficială.
Luni, 22 Septembrie 2014 | PARIS 2014

Jaguar Land Rover va prezenta la Paris un sistem de afişaj pe parbriz cu laser, premieră în industrie

Englezii de la Jaguar Land Rover vor prezenta la Salonul Auto de la Paris o nouă tehnologie de afişaj pe parbriz tip HUD, care funcţionează cu laser.
Marti, 21 Iulie 2009 | Tehnologie

Ford ar putea folosi lemn lichid in productia modelelor sale

Ford colaboreaza cu Universitatea din Padeborn pentru cercetarea unui nou compus ce ar urma sa fie folosit in productia automobilelor: lemnul lichid.
Miercuri, 15 Iulie 2009 | Tehnologie

Ford va inlocui bujiile cu lasere in anii urmatori

Ford lucreaza in prezent cu o echipa de cercetatori la dezvoltarea unei tehnologii laser care sa inlocuiasca actualele bujii. Sistemul ar putea debuta in anii urmatori pe modelele de top din gama Ford.

Tag-uri similare

Ford, productie, Marea Britanie, tehnologie, cercetare, inovatie, laser, bujie, Liverpool, material
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru