Legislatie rutiera

Luni, 22 Aprilie 2019 | Intern

Noutate legislativă: banii plătiți pe rovinietă pot fi recuperați la vânzarea mașinii dacă noul proprietar cumpără altă rovinietă

Proprietarul care își vinde mașina are de acum posibilitatea de a recupera banii pe rovinietă în cazul în care cumpărătorul achiziționează de asemenea rovienită, iar perioadele de valabilitate se suprapun.
Marti, 21 Noiembrie 2017 | Intern

Noul regulament pentru ITP a fost aprobat: ITP anual pentru mașinile mai vechi de 12 ani. Inspecția poate fi trecută și cu deficiențe minore

Mașinile cu o vechime mai mare de 12 ani trebuie să facă ITP-ul anual. Indiferent de vechimea mașinii, inspecția va putea fi trecută chiar și în cazul unor deficiențe minore. În plus, mașinile noi trebuie să facă primul ITP după 3 ani.
Marti, 31 Ianuarie 2017 | Intern

Proiect de lege: ITP-ul va putea fi trecut şi cu defecţiuni minore la maşină

Începând din 2018, Inspectia Tehnică Periodică (ITP) va putea fi trecută chiar dacă maşina prezintă deficienţe minore care nu afectează siguranţa sau normele de protecţie a mediului, potrivit unui proiect de lege.
Miercuri, 12 Octombrie 2016 | Intern

Schimbări în legislaţia rutieră: ITP-ul devine obligatoriu după un accident, iar examenul medical va fi efectuat periodic

Maşinile care sunt implicate în accidente trebuie să efectueze ITP-ul înainte de a reveni pe drumurile publice, în timp ce examenul medical şi psihologic realizat pentru obţinerea permisului va fi repetat periodic.
Miercuri, 08 Mai 2013 | Intern

Victor Ponta: "Trebuie înăsprită legislaţia rutieră. Nu mi s-ar părea excesiv să confiscăm vehicule"

Victor Ponta, Premierul României, s-a declarat îngrijorat în privinţa numărului mare de accidente de pe şoselele ţării şi propune înăsprirea legislaţiei rutiere, informează HotNews.

Tag-uri similare

Romania, accidente, accidente Romania, legislatie rutiera, legislatie Romania
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru