Masina hibrida

Marti, 14 Februarie 2023 | Economic

Vânzările de mașini electrice și hibride au scăzut în Germania, după reducerea bonusului

Potrivit celor mai noi date oficiale din Germania, vânzările de mașini electrice și hibride au scăzut cu peste 19% în luna ianuarie. Motivul scăderii este atribuit reducerii bonusului din partea statului pentru astfel de mașini.
Marti, 07 Decembrie 2021 | Modele noi

Viitoarea generație Toyota Prius va fi lansată în 2022 și va păstra propulsia hibridă

Conform informațiilor oferite de un angajat important al constructorului japonez, cea de-a cincea generație Toyota Prius va fi dezvăluită în 2022. Mașina va păstra propulsorul hibrid, iar după lansare vor apărea și alte versiuni ale agregatului.
Vineri, 07 August 2020 | Masini electrice si hibride

BMW pune piciorul în prag și mașinile în priză: "Nu ne interesează hibrizii clasici. Ne concentrăm pe hibrizi plug-in și pe mașini full-electrice"

BMW nu va oferi în gamă modele cu sisteme de propulsie full-hybrid (hibrid clasic) pentru că "nu are sens din perspectiva emisiilor CO2". Marca susține că soluția plug-in hybrid este mult mai potrivită pentru scopul declarat al industriei auto: scăderea emisiilor.
Marti, 20 Decembrie 2016 | Tehnologie

Continental pregătește o cutie manuală care nu are nevoie de ambreiaj la plecarea de pe loc. Testată pe Ford Focus și lansată în 2017 pe Renault Megane hibrid

Continental a dezvoltat un sistem hibrid simplu și ieftin. Acesta va fi instalat pe viitorul Renault Megane hibrid diesel-electric și funcționează împreună cu o transmisie manuală.

Tag-uri similare

Continental, masina hibrida, tehnologie hibrida, continental gasoline technology car 1, continental gasoline technology car 2, continental hibrid, continental motor hibrid, ford focus 1.0 ecoboost hibrid
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru