Masini zburatoare

Marti, 20 Iunie 2023 | Masini electrice si hibride

Suzuki vrea să construiască mașini zburătoare din 2024: 15 km autonomie în zbor

Suzuki și SkyDrive au semnat un parteneriat pentru dezvoltarea și construirea de vehicule zburătoare din 2024. Acestea vor avea o autonomie de 15 kilometri în zbor.
Joi, 24 Martie 2022 | Industrie

Suzuki încheie un parteneriat cu SkyDrive pentru dezvoltarea și vânzarea mașinilor zburătoare

Suzuki a anunțat că a încheiat un parteneriat cu SkyDrive, o companie care își propune să lanseze mașini zburătoare VTOL în viitorul apropiat. Primele astfel de vehicule vor apărea în 2025 în Osaka, Japonia și vor fi folosite ca taxiuri în cadrul Expoziției Mondiale din acel an.
Miercuri, 08 Ianuarie 2020 | Tehnologie

Hyundai prezintă un vehicul zburător electric dezvoltat cu Uber: altitudine de zbor de până la 600 de metri și autonomie de 100 de kilometri

Hyundai a prezentat un vehicul zburător electric dezvoltat în parteneriat cu Uber care poate atinge altitudini de până la 600 de metri și are o autonomie de 100 kilometri.
Miercuri, 06 Martie 2019 | GENEVA 2019

Goodyear prezintă pneurile pentru viitoarele mașini zburătoare: nu au nevoie de aer și joacă rol de propulsie magnetică

Goodyear a prezentat la Geneva conceptul unor pneuri care nu au nevoie de aer, dar care pot fi folosite atât pentru mașinile actuale, cât și pentru viitoarele mașini zburătoare.
Joi, 21 Iunie 2018 | Industrie

Audi va testa taxiuri zburătoare în Germania: germanii au dezvoltat conceptul Pop.Up Next împreună cu Airbus

Audi a semnat un acord cu statul german prin care va avea permisiunea de a testa taxi-uri zburătoare în Ingolstadt. Cel mai probabil, testele vor fi realizate cu Pop.Up Next, prototipul unui taxi zburător.
Joi, 14 Decembrie 2017 | Tehnologie

Samson Switchblade: americanii vor să lanseze prima mașină sport zburătoare la un preț de circa 100.000 de euro, în primăvara lui 2018

Compania americană Samson susține că modelul său Switchblade, cu motor V4 de 1.6 litri, va fi prima mașină sport zburătoare din lume, urmând să fie lansată la începutul anului viitor cu prețul de circa 100.000 de euro.
Marti, 14 Februarie 2017 | General

Într-un viitor îndepărtat: mașina zburătoare autonomă și electrică ne va scuti de problemele de trafic

Orașul Dubai a prezentat prototipul unei mașini zburătoare autonome construite de compania chineză Ehang cu care speră să rezolve problema traficului.

Tag-uri similare

masini zburatoare
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru