Mercedes-benz clasa x

Miercuri, 04 Martie 2020 | Industrie

Clasa X este doar începutul: Mercedes-Benz va elimina mai multe modele din gamă

Mercedes-Benz a confirmat că va elimina mai multe modele, platforme și motoare din gamă cu scopul de a reduce costurile. Constructorul a anunțat deja că producția pick-up-ului Clasa X va fi întreruptă în luna mai.
Vineri, 31 Ianuarie 2020 | Modele noi

Producția pick-up-ului Mercedes Benz Clasa X va fi oprită în luna mai: "Acest segment este important doar în Africa de Sud și Australia"

Mercedes-Benz a confirmat că va întrerupe producția pick-up-ului Clasa X în luna mai, ca urmare a vânzărilor scăzute. Germanii afirmă că astfel de modele inregstreaza vânzări bune doar în Australia și Africa de Sud.
Joi, 28 Iunie 2018 | Modele noi

Mercedes-Benz nu exclude lansarea unui Clasa X și mai puternic: "Dacă o să existe cerere, probabil vom veni și cu un V8"

Cel mai puternic Mercedes-Benz Clasa X are un motor diesel V6 de 258 de cai putere. Conform unor declarații recente, nemții nu exclud lansarea unei versiuni cu motor V8, însă totul depinde de reacțiile și de nevoile clienților.
Luni, 14 Mai 2018 | Tuning

Tuning semnat de Brabus: pick-up-ul Mercedes-Benz Clasa X primește modificări estetice minore și ceva mai multă putere

Casa de tuning Brabus a pregătit un pachet de exterior și un kit de performanță pentru Mercedes-Benz Clasa X. Versiunea echipată cu motorul diesel de 2.3 litri produce acum 211 cai putere și 510 Nm.
Miercuri, 28 Februarie 2018 | GENEVA 2018

Mercedes-Benz Clasa X primește o versiune nouă: V6 de 3.0 litri cu 258 CP și tracțiune integrală permanentă

Mercedes-Benz Clasa X va fi disponibil și cu un motor V6 diesel de 3.0 litri care produce 258 de cai putere și 550 Nm. Versiunea va fi expusă în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva și va fi disponibilă în Europa începând cu jumătatea acestui an.
Duminica, 23 Iulie 2017 | General

Fără pick-up de performanță: Mercedes-Benz nu promite o versiune AMG pentru Clasa X

Toată lumea are așteptări mari de la proaspătul Mercedes-Benz Clasa X, iar anumiți fani așteaptă chiar și o versiune AMG. Veștile nu sunt tocmai bune. În primă fază, pick-upul germanilor nu o să primească o astfel de variantă.
Miercuri, 19 Iulie 2017 | Modele noi

X-ul marchează locul: Mercedes-Benz a lansat noul pick-up Clasa X

Mercedes-Benz a prezentat noul Clasa X, un pick-up gândit pentru toate tipurile de clienți. Modelul ajunge în showroom-uri în luna noiembrie, iar producția pentru Europa va avea loc la uzina Nissan din Barcelona.
Marti, 18 Iulie 2017 | Modele noi

Ultima strigare: Mercedes-Benz a publicat o imagine teaser cu viitorul Clasa X, model care debutează în această seară

Mai avem câteva ore de așteptat până la debutul pick-upului Mercedes-Benz Clasa X. Cei care nu mai au răbdare, își pot pune imaginația la treabă, întrucât nemții au mai publicat o fotografie teaser.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru