MHEV

Marti, 08 Martie 2022 | Feature

Am văzut pe viu noua Mazda CX-60: 5 motive pentru care noul SUV este unul premium

Confirmă Mazda CX-60 ambițiile premium ale niponilor? Am aflat răspunsul într-o vilă din Germania, unde am găsit ascuns noul SUV Mazda. În acest articol veți vedea o galerie foto generoasă și un clip de prezentare.
Joi, 20 Ianuarie 2022 | Modele noi

Noile Jeep Renegade e-Hybrid și Compass e-Hybrid debutează cu sistem de propulsie micro-hibrid

Jeep Renegade și Compass pot fi comandate acum și în versiune micro-hibrid. Denumite Renegade e-Hybrid și Compass e-Hybrid, acestea pot fi deja comandate în Italia, Germania și Franța, urmând ca ulterior să fie disponibile și pe celelalte piețe europene.
Miercuri, 15 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Land Rover a lansat versiuni mild-hybrid pentru Range Rover și Range Rover Sport: sistemul de propulsie MHEV dezvoltă până la 350 de cai putere

Land Rover a introdus versiuni mild-hybrid pentru Range Rover și Range Rover Sport și a renunțat la vechile motoare diesel pentru un nou propulsor de 3.0 litri cu șase cilindri în linie. Sistemul MHEV este disponibil în trei variante și poate dezvolta până la 350 de cai putere și un cuplu de 700 Nm.
Joi, 26 Martie 2020 | Masini electrice si hibride

Presa britanică: Land Rover vrea să înlocuiască propulsorul V8 cu noi motorizări mild-hybrid pentru Range Rover și Range Rover Sport

Land Rover vrea să lanseze noi motorizări mild-hybrid care să înlocuiască propulsorul V8 în cazul modelelor Range Rover și Range Rover Sport, potrivit informațiilor din presa britanică.

Tag-uri similare

Land Rover, Range Rover, Range Rover Sport, mild-hybrid, MHEV
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru