Mild-hybrid

Miercuri, 28 Iunie 2023 | Modele noi

EXCLUSIV: Am condus noua generație Skoda Kodiaq sub camuflaj

Chiar dacă mai durează încă 4 luni până când vom vedea noul Kodiaq, noi l-am condus deja în cadrul unui eveniment secret. Am testat cum se simt 3 versiuni, două dieseluri și o benzină.
Joi, 16 Februarie 2023 | Modele noi

Peugeot: versiuni mild hybrid noi pentru 3008 și 5008. Consum redus cu 15%

Peugeot a lansat oficial versiuni noi pentru modelele 3008 și 5008, care aduc acum o nouă motorizare mild hybrid. Cu acest propulsor, cele două modele promit un consum redus cu până la 15% față de motorizările actuale, neelectrificate.
Marti, 08 Martie 2022 | Feature

Am văzut pe viu noua Mazda CX-60: 5 motive pentru care noul SUV este unul premium

Confirmă Mazda CX-60 ambițiile premium ale niponilor? Am aflat răspunsul într-o vilă din Germania, unde am găsit ascuns noul SUV Mazda. În acest articol veți vedea o galerie foto generoasă și un clip de prezentare.
Luni, 28 Septembrie 2020 | Economic

Tesla Model 3, cea mai vândută mașină electrică în Europa în august: Renault Zoe și Hyundai Kona completează podiumul

Tesla Model 3 a fost cea mai vândută mașina electrică în Europa în luna august și a fost urmată în clasament de Renault Zoe și Hyundai Kona, în timp ce Kia e-Niro a ocupat locul patru.
Joi, 27 August 2020 | Masini electrice si hibride

Renault Zoe, cea mai vândută mașină electrică în Europa în luna iulie: Hyundai Kona Electric și Volkswagen e-Golf completează podiumul

Renault Zoe a fost comercializat în luna iulie în 9.280 de unități, reușind astfel să se claseze pe prima poziție în topul vehiculelor electrice vândute în Europa. Segmentul modelelor plug-in hybrid a fost dominat de noul Ford Kuga PHEV, în timp ce prima poziție în segmentul modelelor hibrid fără încare la priză a fost ocupată de Toyota C-HR.
Miercuri, 15 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Land Rover a lansat versiuni mild-hybrid pentru Range Rover și Range Rover Sport: sistemul de propulsie MHEV dezvoltă până la 350 de cai putere

Land Rover a introdus versiuni mild-hybrid pentru Range Rover și Range Rover Sport și a renunțat la vechile motoare diesel pentru un nou propulsor de 3.0 litri cu șase cilindri în linie. Sistemul MHEV este disponibil în trei variante și poate dezvolta până la 350 de cai putere și un cuplu de 700 Nm.
Luni, 22 Iunie 2020 | Industrie

Presa britanică: Jaguar vrea să înlocuiască modelele XE și XF cu un hatchback compact

Jaguar analizează mai multe variante de înlocuire a modelelor XE și XF, iar una dintre ele este un hatchback compact cu versiune hibridă, potrivit informațiilor neoficiale din presa britanică.
Joi, 26 Martie 2020 | Masini electrice si hibride

Presa britanică: Land Rover vrea să înlocuiască propulsorul V8 cu noi motorizări mild-hybrid pentru Range Rover și Range Rover Sport

Land Rover vrea să lanseze noi motorizări mild-hybrid care să înlocuiască propulsorul V8 în cazul modelelor Range Rover și Range Rover Sport, potrivit informațiilor din presa britanică.
Marti, 17 Septembrie 2019 | Modele noi

BMW introduce o versiune mild-hybrid pentru Seria 5: varianta 520d va avea sistem electric la 48V și consum mai mic cu până la 0.3 litri/100 de kilometri

BMW a pregătit o versiune mild-hybrid pentru actuala generație Seria 5. Sistemul va fi disponibil începând cu luna noiembrie doar pentru motorizarea diesel de 2.0 litri cu 190 CP.
Joi, 18 Iulie 2019 | Modele noi

Mazda 2 facelift, poze și detalii oficiale: modificări exterioare minore, tehnologii noi și motorizări mild-hybrid

Mazda 2 a primit o serie de îmbunătățiri. Modelul de clasă mică dezvoltat de producătorul japonez propune mici modificări la nivel estetic, tehnologii moderne pentru interior și câteva sisteme noi de asistare.
Vineri, 21 Decembrie 2018 | Industrie

Mazda va lansa versiuni mild-hybrid pe toate modelele, începând din 2019: “Este una din măsurile prin care vrem să evităm amenzile UE privind emisiile”

Mazda a anunțat că va lansa versiuni mild-hybrid pentru toate modelele sale, începând din 2019. Măsura este menită să ferească producătorul de eventuale amenzi UE pentru nerespectarea noilor obiective de reducere a emisiilor CO2.
Miercuri, 10 Ianuarie 2018 | Masini electrice si hibride

Kia va introduce versiuni micro-hibrid pentru Sportage și Cee’d: tehnologia ar putea ajunge și pe viitorul Niro EV

Kia a anunțat introducerea unor versiuni micro-hibrid pentru modelele Sportage și Cee’d. Tehnologia ar putea să fie adoptată și de viitorul SUV electric Niro EV.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 04 Iulie 2017 | Tehnologie

Volkswagen va introduce un sistem micro-hibrid: T-Roc, favorit să devină primul model cu noua tehnologie

Volkswagen a confirmat introducerea unui sistem micro-hibrid bazat pe un pachet electric de 48 V. Primul model cu noua tehnologie va fi unul de mărimea unui Golf, posibil viitorul T-Roc.

Tag-uri similare

Volkswagen, mild-hybrid, micro-hibrid, Volkswagen micro-hibrid, Volkswagen mild-hybrid
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru