Mini Countryman facelift

Luni, 24 August 2020 | Intern

Prețuri Mini Countryman facelift în România: SUV-ul producătorului britanic pornește de la aproape 28.400 de euro

Mini Countryman facelift poate fi comandat și în România. SUV-ul producătorului britanic are un preț de pornire de 28.382 de euro și poate fi comandat cu motoare diesel sau benzină, dar și într-o versiune plug-in hybrid.
Miercuri, 22 Iulie 2020 | Modele noi

Mini a prezentat versiunea John Cooper Works Countryman facelift: mici îmbunătățiri estetice și motor de 2.0 litri cu 306 CP

Mini a publicat primele imagini și detalii referitoare la John Cooper Works Countryman facelift. Britanicii au pregătit mici îmbunătățiri estetice și câteva noutăți pentru interior. Motorul de 2.0 litri oferă în continuare 306 CP și 450 Nm.
Miercuri, 27 Mai 2020 | Modele noi

Mini Countryman facelift a fost prezentat oficial: britanicii propun îmbunătățiri exterioare, accesorii noi de interior și versiune plug-in hybrid cu autonomie electrică de până la 61 de kilometri

Mini a publicat primele imagini și detalii referitoare la Countryman facelift. SUV-ul producătorului britanic "a suferit" modificări exterioare, dar în același timp a primit și o serie de îmbunătățiri pentru interior. Gama de motorizări a fost adaptată normelor de poluare Euro 6d.
Miercuri, 16 Aprilie 2014 | Modele noi

Mini Countryman a primit un facelift

Englezii de la Mini au prezentat la Salonul Auto de la New York versiunea restilizată a lui Countryman. Modelul are o nouă grilă faţă, lumini de zi cu LED-uri şi jante noi. În plus, dotările tehnologice au fost îmbogăţite.
Joi, 01 Noiembrie 2012 | Modele noi

Mini Coutryman: facelift uşor şi modificări la interior

Mini a schimbat uşor SUV-ul Countryman, care preia noutăţile aduse în gamă de recent lansatul SUV coupe Paceman.

Tag-uri similare

Mini, Mini Countryman, Mini Countryman facelift
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru