Mini electric racing

Miercuri, 21 Aprilie 2021 | Intern

Primul Mini Electric de competiție a debutat în al doilea sezon din Campionatul Național de Viteză în Coastă

Primul Mini electric destinat competițiilor, dezvoltat în România cu ajutorul celor de la Vitesco Technologies, a debutat în al doilea sezon din Campionatul Național de Viteză în Coastă cu o serie de îmbunătățiri și a terminat cu succes prima etapă.
Miercuri, 18 Noiembrie 2020 | Intern

Întâlnire pe circuit cu Mini Electric Racing: modelul de competiție este dezvoltat 100% în România

Am urcat la volanul lui Mini Electric Racing pentru câteva tururi pe circuitul de karting AMC Kart. Modelul de competiții este un proiect românesc, iar de anul viitor va putea fi văzut în Campionatul Național de Viteză în Coastă, dar și în etape din campionatele de Super Slalom și Super Rally.
Luni, 12 Octombrie 2020 | Intern

Premieră pentru modelul electric Mini Cooper SE: un exemplar de competiții dezvoltat în România a luat startul în etapa de Viteză în Coastă de la Brașov

Divizia Mini din România și Vitesco Technologies dezvoltă primul Mini electric dedicat competițiilor. În weekend-ul care tocmai s-a încheiat, modelul a putut fi admirat în premieră pe traseul de Viteză în Coastă de la Poiana Brașov.
Joi, 27 August 2020 | Intern

Primul Mini electric destinat competițiilor este dezvoltat în România: modelul va putea fi admirat în competițiile de viteză în coastă și super rally

Divizia Mini din România și Vitesco Technologies dezvoltă primul Mini electric dedicat competițiilor. O variantă neomologată a modelului britanic a putut fi admirată weekend-ul trecut în cadrul competiției de regularitate Transylvania Classic.

Tag-uri similare

Mini, Mini electric, mini cooper se, mini electric racing, mini electric de competitii, mini de competii
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru