Mini electric

Miercuri, 21 August 2019 | Intern

Primul Mini electric, disponibil la pre-comandă în România: Mini Cooper SE are un preț de pornire de 33.000 de euro

Mini Cooper SE, primul model electric al mărcii britanice, poate fi pre-comandat pe piața din România prin plata unui avans de 1.500 de euro. Prețul de pornire al modelului este de 33.000 de euro, iar livrările vor începe în 2020.
Miercuri, 14 August 2019 | Masini electrice si hibride

Mini anunță un interes ridicat pentru electricul Cooper SE: “Am primit peste 45.000 de comenzi până acum”

Mini anunță că a primit peste 45.000 de comenzi pentru Cooper SE, primul model electric al companiei. Producția lui Mini Cooper SE va începe la sfârșitul anului 2019.
Miercuri, 10 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride

Mini estimează o cerere puternică pentru noul său model electric: “Intrăm într-o eră în care mașinile electrice vor deveni o alegere normală pentru clienți”

Mini se așteaptă la o cerere puternică pentru primul său model electric, peste 20.000 de clienți fiind deja interesați de noul Cooper SE. “Intrăm într-o eră în care mașinile electrice vor deveni o alegere normală pentru clienți,” au transmis reprezentanții companiei.
Marti, 09 Iulie 2019 | Modele noi

Primele imagini și detalii tehnice pentru Mini Cooper SE: primul Mini electric are motor de 184 de cai putere și autonomie de 235 de kilometri

Mini a publicat primele imagini și informații tehnice cu Cooper SE. Primul model electric al mărcii britanice oferă un motor de 184 de cai putere și o baterie cu autonomie de 235 de kilometri.
Joi, 20 Iunie 2019 | Modele noi

Campanie de teasere video pentru Mini Cooper SE: primul model electric Mini va fi prezentat în 9 iulie

Mini a confirmat că primul său model electric va primi numele Cooper SE și va fi prezentat oficial în 9 iulie. Cel mai probabil, modelul va avea un acumulator de 33 kWh.
Sambata, 01 Iunie 2019 | Masini electrice si hibride

VIDEO. Desfășurare de forțe: prototipul viitorului Mini Electric tractează o aeronavă Boeing

Mini a publicat un clip video cu viitorul Cooper SE, versiunea electrică a lui Mini Hatch. Prototipul de teste tractează o aeronavă Boeing 777F pe pista aeroportului din Frankfurt.
Luni, 08 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Mini Electric va fi prezentat în septembrie și va ajunge pe piață în 2020: “Vom electrifica toate modelele, dacă asta își doresc clienții”

Mini Electric va fi prezentat oficial în luna septembrie și va ajunge pe piață la începutul anului viitor, după cum a declarat un oficial al grupului BMW. Constructorul britanic se pregătește de electrificarea tuturor modelelor din gamă, “dacă asta își doresc clienții”.
Duminica, 31 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Mini Electric, disponibil la precomandă în Franța: prezentarea primului model Mini electric, programată în acest an

Mini Electric poate fi precomandat pe piața din Franța, deși primul model electric al constructorului nu a fost încă prezentat oficial. Clienții vor putea conduce un Mini Cooper până la primirea noului model.
Joi, 07 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Informații noi despre viitorul Mini Electric: motor electric cu 184 CP și 270 Nm preluat de pe BMW i3S

Noul Mini Electric va fi lansat în cursul anului curent. Modelul pregătit de britanici va integra motorul electric de 184 CP și 270 Nm disponibil în prezent pe BMW i3S. Bateria ar urma să aibă o capacitate de 33 kWh.
Joi, 14 Februarie 2019 | Masini electrice si hibride

Tehnologii moderne împachetate în forme clasice: o companiei britanică a prezentat Swind E Classic Mini, un vehicul electric disponibil în doar 100 de unități

Britanicii din cadrul Swindon Powertrain au prezentat o versiune electrică a clasicului Mini. Modelul este echipat cu un motor electric de 80 kW și cu un acumulator de 24 kWh. Vehiculul va fi produs în doar 100 de unități, iar prețul de pornire este de 79.000 de lire.
Joi, 12 Iulie 2018 | Modele noi

Primele schițe cu Mini Electric: grila și jantele, dezvăluite înainte de lansarea din 2019

Primele schițe cu Mini Electric arată principalele elemente de design ale grilei și jantelor înainte de lansarea oficială programată în cursul anului 2019.
Miercuri, 06 Decembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Mini estimează încă un an cu vânzări record: tranziție “naturală” către un brand electric

Mini se așteaptă ca 2017 să fie un nou an cu vânzări record, iar șeful companiei anunță o “evoluție naturală” către un brand electric.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 15 August 2017 | FRANKFURT 2017

Zvonuri: conceptul viitorului Mini electric va fi prezentat la Frankfurt

Primul model de serie Mini electric va ajunge pe piață în 2019. Conform zvonurilor, conceptul care anunță viitorul produs al mărcii din Oxford ar urma să fie prezentat în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.
Miercuri, 26 Iulie 2017 | Masini electrice si hibride

BMW aprinde lumina: primul Mini electric vine în 2019, urmat de un BMW X3 electric în 2020

BMW a publicat lista completă a lansărilor sale electrice și hibride programate în următorii patru ani. Primul pe listă va fi BMW i8 Roadster hibrid, urmat de versiunile electrice ale lui Mini cu 3 uși și BMW X3.
Luni, 27 Februarie 2017 | Industrie

Brexit-ul face noi victime în industria auto britanică: BMW nu mai vrea să construiască viitorul Mini electric în Anglia

BMW se gândește să nu mai investească în uzina Mini din Oxford pentru dezvoltarea viitoarelor modele electrice ale brandului englez. Producția ar urma să fie mutată pe continent din cauza Brexit-ului.
Marti, 04 Octombrie 2016 | Modele noi

BMW anunță oficial două noi modele electrice: X3 și Mini vor avea versiuni cu zero emisii

BMW a anunțat că până la sfârșitul acestui deceniu vom face cunoștință cu două modele noi, complet electrice. Este vorba despre un Mini 100% electric și despre o versiune similară a modelului BMW X3.
Marti, 13 Septembrie 2016 | Masini electrice si hibride

BMW pune cuțitele pe masă: Seria 3, X4 și Mini vor avea versiuni full-electrice

BMW a experimentat cu modelul i3 îndeajuns de mult încât să-și permită lansarea unor versiuni full-electrice ale unor modele din gama tradițională a mărcii. Seria 3, X4 și Mini sunt primele pe "lista electrificării"
Joi, 27 Noiembrie 2014 | Modele noi

Mini reduce gama la cinci modele şi anunţă intenţia lansării unui vehicul electric

După ce au anunţat că vor renunţa la Coupe şi la Roadster, oficialii Mini declară că vor schimba strategia gamei şi se vor concentra pe cinci modele cheie.
Marti, 14 Iunie 2011 | General

STUDIU: Mini-ul electric este o maşină potrivită pentru 90% din cei care au testat-o

Studiul desfăşurat pe cele 120 de familii care au testat vreme de un an versiunea electrică Mini E a dezvăluit că modelul englez se achită de toate îndatoririle unui vehicul obişnuit.
Marti, 13 Aprilie 2010 | General

Mini E parcurge Nurburgring-ul in 9 minute si 51 de secunde

Mini a incercat sa demonstreze tuturor ca si versiunea electrica a modelului sau popular poate obtine un timp onorabil pe circuitul de la Nurburgring.

Tag-uri similare

Mini electric, Mini E
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru