Mini electric

Sambata, 30 Septembrie 2023 | Industrie

Primul Mini electric de curse primește o lucrare de artă pe capotă

Versiunea electrică a lui Mini Cooper, folosită de echipa Engage Engineering și cunoscut ca Racing MIMI în cursele din România, a primit o lucrare de artă pe plafon, semnată de Mihai Zgondoiu.
Miercuri, 26 Aprilie 2023 | Industrie

Actualul Mini Hatch 3 uși: au fost produse 1 milion de exemplare

Constructorul britanic de automobile a produs exemplarul Mini Hatch 3 uși (din generația actuală) cu numărul 1 milion. Mașina aniversară este un Mini Cooper SE electric.
Miercuri, 05 Aprilie 2023 | Modele noi

Imagini noi cu viitorul Mini Countryman electric: autonomie de 450 de kilometri

Mini a publicat imagini oficiale noi cu noua generație Countryman din timpul testelor oficiale. Noul model va fi primul Mini din istorie produs în Germania, acolo unde producția va începe în noiembrie.
Miercuri, 08 Martie 2023 | Modele noi

Primele detalii despre viitoarea generație Mini Cooper EV: 218 CP și autonomie de 390 de kilometri

Mini a dezvăluit oficial primele informații despre viitoarea generație a lui Mini Cooper EV. Viitorul model electric va fi disponibil în două versiuni cu propulsoare diferite, iar lansarea acestuia va avea loc în vara lui 2024.
Sambata, 24 Decembrie 2022 | Intern

De Crăciun, un MINI electric a fost îmbrăcat în peste 1000 de LED-uri, în România

Moș Crăciun a avut un aliat inedit anul acesta în România, un MINI Electric decorat special pentru sărbătoarea cea mai îndrăgită de cei mici.
Joi, 17 Noiembrie 2022 | Modele noi

Mini anunță venirea iernii cu noua ediție specială Cooper SE Resolute Edition

Mini a lansat o nouă ediție specială pentru electricul Cooper SE, numită Resolute Edition. Noua ediție a fost creată cu ocazia venirii iernii și aduce o vopsea specială albă, alături de o grafică exclusivă la exterior și la interior.
Miercuri, 19 Octombrie 2022 | Industrie

Producția versiunii electrice Mini Cooper SE, mutată în China

Grupul BMW, deținătorul mărcii Mini, va muta oficial producția versiunii electrice a constructorului britanic în China. În prezent, Mini Cooper SE este construit în Marea Britanie, acolo unde sunt produse și versiunile cu motoare termice.
Miercuri, 23 Martie 2022 | Modele noi

Noua generație Mini, surprinsă în timpul testelor de iarnă. Propulsie electrică și debut în 2023

Mini a publicat o serie de imagini cu noua generație Mini Hatch din timpul testelor de iarnă. A cincea generație a emblematicului model va avea o versiune pur electrică și va fi lansată oficial în 2023.
Luni, 13 Decembrie 2021 | Feature

Îmblânzirea electronilor: o zi pe circuit cu primul Mini electric de curse din lume

Românii au, în general, o dorință de-a dreptul sadică, ascunsă undeva adânc în subconștientul lor, de a se flagela neîncetat. De câte ori nu ați auzit „La noi nu se poate” sau „Nu mai avem nicio speranță”? Eu unul mă simt acum cu musca pe căciulă, știind că am spus aceste lucruri de cel puțin câteva ori. Și totuși, din când în când, undeva în depărtare, se vede câte o scânteie, câte un foc mocnit într-o dimineață rece, cu brumă și un pic de ploaie mocănească. O scânteie care, în cazul de față, este electrică.
Luni, 12 Aprilie 2021 | Industrie

Presa britanică: Mini pregătește un nou model electric și un SUV mai mare decât Countryman

Până în 2025, Mini va lansa un nou model electric, dar și un SUV mai mare decât actualul Countryman, potrivit informațiilor apărute în presa britanică.
Miercuri, 31 Martie 2021 | General

Formula E va avea un nou Safety Car: Mini Electric Pacesetter

Anumite curse din calendarul 2021 al campionatului de Formula E vor beneficia de o versiune modificată a lui Mini Electric cu rolul de Safety Car.
Joi, 25 Martie 2021 | Masini electrice si hibride

Mini prezintă teaser-ul unui hot hatch electric, dedicat circuitului

Mini surprinde cu o fotografie teaser a unui model electric dedicat performanței. Hatchback-ul dispune de o instalație de lumini, ceea ce sugerează că ar putea fi vorba despre un Safety Car dedicat campionatul de Formula E.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 17 Martie 2021 | Masini electrice si hibride

Grupul BMW prezintă noua strategie: nemții confirmă că Mini va deveni brand 100% electric

BMW confirmă că Mini va deveni un brand 100% electric, în concordanță cu noua strategie a grupului pentru următorul deceniu.
Luni, 15 Martie 2021 | Masini electrice si hibride

Presa germană: BMW vrea să transforme Mini într-un brand 100% electric

BMW vrea ca Mini să comercializeze doar mașini 100% electrice începând din 2030, potrivit informațiilor apărute în presa germană.
Miercuri, 02 Decembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Mini Electric va avea și variantă de performanță John Cooper Works: primele imagini cu prototipul viitorului model

Mini a publicat primele imagini cu prototipul viitorului John Cooper Works Electric. Modelul va avea la bază actuala versiune electrică a hatchback-ului britanic.
Miercuri, 18 Noiembrie 2020 | Intern

Întâlnire pe circuit cu Mini Electric Racing: modelul de competiție este dezvoltat 100% în România

Am urcat la volanul lui Mini Electric Racing pentru câteva tururi pe circuitul de karting AMC Kart. Modelul de competiții este un proiect românesc, iar de anul viitor va putea fi văzut în Campionatul Național de Viteză în Coastă, dar și în etape din campionatele de Super Slalom și Super Rally.
Vineri, 13 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Primele schițe cu viitoarea versiune de performanță a lui Mini Cooper SE: imaginile cu modelul electric apar în cadrul documentarului Chasing iNext

Primele schițe cu viitoarea versiune de performanță a lui Mini electric au apărut în cadrul documentarului Chasing iNext, o mini-serie dedicată dezvoltării noului SUV BMW iX. Viitorul Hot Hatch va prelua elemente de caroserie introduse în premieră pe varianta John Cooper Works GP.
Marti, 03 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

O nouă surpriză din partea Mini: producătorul britanic pregătește un Hot Hatch electric

Mini a demarat dezvoltarea unui Hot Hatch electric, conform unor surse apropiate companiei. Modelul va avea la bază actualul Cooper SE și va integra elemente de caroserie introduse în premieră pe varianta John Cooper Works GP.
Marti, 03 Noiembrie 2020 | General

Art Car dezvoltat pe baza actualului Mini electric: modelul britanic îmbracă hainele supereroului The Flash

Personajul The Flash împlinește 80 de ani, iar Mini a sărbătorit acest moment cu un Art Car. Vehiculul a fost realizat de caricaturistul italian Carmine Di Giandomenico și are la bază actuala versiune electrică a hatchback-ului britanic.
Joi, 29 Octombrie 2020 | Masini electrice si hibride

Surprize în gama Mini: producătorul britanic va lansa două modele electrice noi

Mini pregătește două crossovere electrice. Unul va fi disponibil doar în variantă electrică și va fi inclus în clasa mică, iar cel de-al doilea va fi integrat în segmentul compact premium și va putea fi comandat și cu motoare convenționale.

Tag-uri similare

Mini electric, Mini E
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru