Mini hibrid

Vineri, 30 August 2019 | Masini electrice si hibride

Versiunea plug-in hybrid a lui Mini Countryman primește o baterie cu o capacitate mai mare: autonomia în modul electric crește până la 57 de kilometri

Mini a anunțat că versiunea plug-in hybrid a SUV-ului Countryman va primi o baterie ceva mai generoasă. Noul acumulator are o capacitate de 10 kWh, iar autonomia electrică ajunge acum până la 57 de kilometri.
Miercuri, 26 Octombrie 2016 | Modele noi

Mini Countryman devine ecologic: a doua generaţie primeşte sistem plug-in hybrid şi este cel mai mare Mini din istorie

Mini Countryman este primul model al constructorului britanic cu sistem plug-in hybrid cu autonomie electrică de 40 de kilometri, iar dimensiunile sale au crescut pentru a deveni cel mai mare Mini din istorie.
Vineri, 28 Ianuarie 2011 | Industrie

BMW şi Mini vor adopta un sistem hibrid comun

BMW şi Mini vor dezvolta împreună un sistem de propulsie hibrid. Ansamblul va fi compus dintr-un motor electric şi unul pe benzină, de 1.6 litri şi 122 de cai putere.
Luni, 16 August 2010 | Industrie

Mini nu vrea sistemul Hybrid4 produs de PSA Peugeot-Citroen

Mini a declarat oficial că nu intenţionează să folosească sistemul hibrid dezvoltat de grupul francez PSA Peugeot-Citroen. Constructorul britanic va miza pe eficienţa motoarelor diesel.

Tag-uri similare

Mini Diesel, Mini hibrid, hibrid diesel-electric, BMW 1.5 litri diesel, diesel BMW trei cilindri, Getrag Hybrid Demo Car, hibrid PSA Peugeot-Citroen, Peugeot Citroen Hybrid4
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru