Monovolum Dacia

Vineri, 05 Octombrie 2012 | Feature

TOP 10: Tabuuri încălcate de constructorii auto

Industria auto a fost mereu guvernată de un set de principii şi reguli nescrise. Dar constructorii au început să le încalce în goana după o cifră de vânzări mai mare. Iată zece dintre ele.
Miercuri, 06 Iulie 2011 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Monovolumul Dacia se pregăteşte de lansare

Fotografii de la Carpix ne-au furnizat un set de imagini spion exclusive cu prototipul viitorului monovolum de la Dacia.
Joi, 10 Februarie 2011 | Industrie

OFICIAL: Dacia scoate în 2012 o utilitară mică, Renault schimbă designul modelelor sale

Alianţa Renault-Nissan a publicat planurile oficiale până în 2016. În program sunt cel puţin două modele 100% noi în gama Dacia şi un refresh complet al designului gamei Renault, care va începe în acest an cu Twingo facelift.
Vineri, 13 August 2010 | Modele noi

Constantin Stroe: "Dacia va lansa în 2012 o berlină"

Vicepreşedintele Dacia, Constantin Stroe, a declarat recent că producătorul român de automobile va lansa în 2012 un sedan. În plus, fosta uzină ARO va deveni furnizor din toamnă.
Joi, 05 August 2010 | Intern

Monovolumul Dacia va fi lansat în 2012, iar conceptul vine anul viitor

Dacia va pregăti pentru Salonul Auto de la Geneva de anul viitor un concept care să prefigureze viitorul monovolum, urmând ca versiunea de serie să fie prezentată la Frankfurt în 2012.
Duminica, 21 Martie 2010 | Fotospion

PREMIERA FOTO: Dacia testeaza viitorul sau monovolum

Dacia testeaza in tinuturile nordice ale Europei viitorul sau monovolum. "Ascunse" sub caroseria falsa a unui clasic MCV, sasiul si trenul de rulare al viitorului model au fost fotografiate pentru prima data.

Tag-uri similare

Dacia, Dacia monovolum, monovolum Dacia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru