Motoare Peugeot

Marti, 28 Noiembrie 2017 | Industrie

Grupul PSA Peugeot-Citroen dublează importurile de motoare pe benzină din China: francezii nu sunt pregătiți pentru declinul propulsiei diesel

Grupul PSA Peugeot-Citroen va dubla importurile de motoare pe benzină din China destinate pieței europene, ca urmare a declinul înregistrat de mașinile diesel.
Marti, 18 Februarie 2014 | GENEVA 2014

Peugeot va prezenta două motoare noi în martie

Peugeot a anunţat lista sa de premiere pentru Salonul Auto de la Geneva. Pe lângă noul 108 şi 308 SW, francezii aduc două motorizări complet noi.
Vineri, 14 Februarie 2014 | GENEVA 2014

Peugeot 108 - noua citadină a francezilor va fi oferită şi în versiune cabrio şi debutează în martie

Peugeot a prezentat oficial noul 108. Este înlocuitorul lui 107 şi se mândreşte cu un nou motor, opţiunea unei transmisii automate, un design nou şi cu o versiune cabrio.
Miercuri, 10 Iulie 2013 | Modele noi

Peugeot RCZ R, versiunea de 270 CP a coupe-ului franţuzesc, vine la Frankfurt în toamnă

Peugeot va lansa versiunea de serie a lui RCZ R la Salonul Auto de la Frankfurt. Modelul are un motor 1.6 THP de 270 CP, care îi va oferi coupe-ului franţuzesc performanţe demne de aspectul său.
Luni, 18 Aprilie 2011 | Modele noi

PSA Peugeot-Citroen lucrează la un nou motor cu trei cilindri

Francezii de la PSA şi-au luat destinul în propriile mâini şi au creat un motor cu trei cilindri în linie, independent faţă de BMW şi Toyota. Unitatea debutează în 2012 şi dezvoltă maximum 135 CP.
Marti, 13 Aprilie 2010 | Tehnologie

Peugeot si Citroen vor produce noi motoare cu trei cilindri din 2012

PSA Peugeot Citroen a declarat ca incepand cu 2012 gama sa de motorizari se va imbogati cu trei noi propulsoare cu trei cilindri. Acestea ar urma sa inlocuiasca actualele unitati cu patru cilindri, de capacitate mica.
Luni, 26 Octombrie 2009 | Industrie

PSA doreste sa imparta mai multe componente cu BMW

Oficialii Grupului PSA si-au exprimat dorinta de a largi colaborarea cu BMW la transmisii si sisteme de climatizare. Mai mult decat atat, PSA doreste sa prelungeasca acordul existent pentru productia de motoare pe benzina cu patru cilindri.

Tag-uri similare

BMW, Citroen, Peugeot, Mini, motoare BMW, motoare Peugeot, motoare Citroen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru