Motoare Subaru

Joi, 19 Februarie 2015 | General

Subaru aniversează producţia a 15 milioane de motoare boxer

Japonezii de la Subaru celebrează producţia cumulată a 15 milioane de motoare boxer din 1966 până în prezent. De la momentul lansării primului motor boxer de la Subaru au trecut 49 de ani.
Marti, 20 Mai 2014 | Industrie

Colaborare istorică în Japonia: Honda, Nissan, Toyota, Subaru, Mitsubishi, Mazda şi Suzuki vor dezvolta împreună motoare

Toţi producătorii mari de automobile din Japonia au semnat un parteneriat prin care vor dezvolta noi tehnologii pentru motoarele cu combustie internă, menite să le aducă un avantaj în faţa rivalilor din Europa şi SUA.
Luni, 27 Februarie 2012 | GENEVA 2012

Subaru Legacy Tourer vine la Geneva cu un motor Boxer Diesel revizuit

Versiunea break a lui Subaru Legacy primeşte un nou motor Boxer Diesel de 147 CP şi 350 Nm. Debutul motorizării revizuite ale loc la Salonul Auto de la Geneva.
Vineri, 18 Noiembrie 2011 | Autoipoteze

Viitorul Subaru WRX va dezvolta peste 300 CP

Motoarele Boxer Turbo n-au murit, anunţă cei de la Subaru odată cu dezvelirea lui BRZ, echipat cu un Boxer aspirat. Viitorul WRX va avea un 2.0 Boxer Turbo, care va oferi peste 300 CP.
Miercuri, 28 Septembrie 2011 | Tehnologie

Subaru lansează o nouă generaţie de motoare boxer turbo în 2012

Subaru plănuieşte lansarea unei noi generaţii de motoare boxer turbo în 2012. Unităţile de 2.0 litri şi 1.6 litri vor avea o arhitectură diferită.
Marti, 01 Februarie 2011 | Modele noi

Subaru a lansat noua generaţie de motoare boxer

Oficialii Subaru au dezvăluit detaliile noii generaţii de motoare boxer, care va debuta pe Forester. Propulsorul a primit distribuţie pe lanţ, o configuraţie internă schimbătă şi un plus de ecologie.
Miercuri, 01 Septembrie 2010 | Modele noi

Subaru va lansa noua generaţie de motoare boxer până la finele anului

Gama de motoare boxer de la Subaru va beneficia de prima schimbare majoră din ultimii 20 de ani. Noile motoare vor debuta până la finele acestui an, iar specificaţiile acestora sunt încă necunoscute.

Tag-uri similare

Subaru, modele noi Subaru, Forester, Subaru Forester, motoare Subaru, Subaru boxer, motoare boxer Subaru
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru