Subaru Legacy Tourer vine la Geneva cu un motor Boxer Diesel revizuit

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 27.02.2012
Versiunea break a lui Subaru Legacy primeşte un nou motor Boxer Diesel de 147 CP şi 350 Nm. Debutul motorizării revizuite ale loc la Salonul Auto de la Geneva.

Subaru Legacy Tourer vine la Geneva cu o serie de îmbunătăţiri. Modelul a primit o versiune revizuită a motorului Boxer Diesel, unitate care dezvoltă 147 CP la 3.600 rpm şi 350 Nm între 1.600 şi 2.400 rpm. În standard, Legacy Tourer Diesel este oferit cu o transmisie manuală cu şase trepte, iar emisiile de CO2 sunt sub pragul de 160 de grame pe kilometru în regim mixt pentru toate versiunile diesel. De asemenea, toate versiunile diesel ale lui Subaru Legacy Tourer sunt echipate în standard cu un indicator de schimbare a treptelor de viteză.

Motorul Boxer Diesel a fost revizuit şi oferă un consum mai mic. Propulsorul respectă normele Euro 5 şi are un turbocompresor mai eficient, alături de o nouă axă cu came pentru partea de evacuare. Bielele noului motor sunt mai uşoare, iar convertorul catalitic şi filtrul de particule au trecut şi ele printr-o revizuire serioasă. Economia de carburant a fost îmbunătăţită cu şapte procente faţă de modelul pe care îl înlocuieşte, iar emisiile de CO2 au fost reduse cu până la 7.5 procente. Cutia de viteze manuală cu şase trepte alături de care este oferit acest motor se mândreşte cu sincronizatoare noi, rulmenţi cu frecare scăzută şi cu un ulei cu vâscozitate redusă pentru a oferi performanţe superioare şi un plus de rafinament.

La nivelul suspensiei, Subaru Legacy Tourer se mândreşte cu un set de bucşe noi pentru bara antiruliu faţă, ceea ce îmbunătăţeste confortul la drum lung, iar braţele superioare ale suspensiei spate sunt mai uşoare cu două kilograme pentru a îmbunătăţi manevrabilitatea.

Braţele suspensiei spate au un nou tip de bucşe, care oferă un plus de confort pe viraje graţie configuraţiei omnidirecţionale a acestora.

Via | Newspress.co.uk (înreg.)

Comentarii (4)

  • @ AUTOMARKET
    DE CE ATI STERS COMENTARIILE?!VA FACEA CUMVA DE RAS? ACUM STERGETI-L SI PE ASTA SI-MI CONFIRMATI SPUSELE!
    4 0
  • puimarin
    Opel
    Astai Opel Astra H 100%
    6 4
  • @puimarin
    Opel
    Mai degraba catre Vectra se duce...
    5 1
  • razvan
    asemanare
    Intradevar seamana cu opel dar in realitate masina este mult mai mare . Este mult mai inalta si mult mai lata . Prima oara te sperii de ea .
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru