Noutati Subaru

Marti, 04 Martie 2014 | GENEVA 2014

Subaru Viziv 2 Concept ne arată direcţia estetică a viitoarelor SUV-uri ale japonezilor

Subaru a prezentat la Geneva conceptul Viziv 2. Modelul cu patru locuri şi cinci uşi ne arată viitorul estetic al gamei de SUV-uri de la Subaru.
Vineri, 21 Februarie 2014 | GENEVA 2014

Subaru Viziv, primul teaser al conceptului care prefigurează viitoarele modele ale mărcii

Subaru a prezentat un teaser al conceptului Viziv, ajuns la a treia versiune, pe care-l va aduce în standul său de la Salonul Auto de la Geneva. Conceptul prefigurează aspectul viitoarelor modele ale mărcii.
Joi, 09 Ianuarie 2014 | Modele noi

Subaru WRX STI: primele imagini ale noii generaţii

Primele imagini oficiale ale noii generaţii a lui Subaru WRX STI au fost publicate pe internet înaintea dezvăluirii de la Salonul Auto de la Detroit.
Miercuri, 20 Noiembrie 2013 | Modele noi

Subaru Levorg, conceptul care indică un nou break în gama japonezilor

Subaru a prezentat conceptul Levorg la Salonul Auto de la Tokyo. Acesta prefigurează un nou model în gama Subaru, care va fi încadrat între Impreza şi Legacy, urmând să fie lansat în 2014.
Joi, 07 Martie 2013 | GENEVA 2013

GENEVA 2013 LIVE: Subaru Forester diesel aşteaptă în tăcere vizitatorii standului

La câţiva paşi de platoul rotativ pe care era plasat conceptul Viziv, Subaru a expus versiunea europeană a lui Forester, echipată cu un motor diesel.
Miercuri, 06 Martie 2013 | GENEVA 2013

GENEVA 2013 LIVE: Subaru Viziv, conceptul superb al japonezilor

Subaru a adus la Geneva o nouă versiune a conceptului Viziv. Aceasta arată şi mai bine decât versiunile precedente şi ridică speranţele pentru un crossover hibrid diesel-electric în gama de serie a mărcii nipone.
Vineri, 23 Noiembrie 2012 | Modele noi

Subaru BRZ STi, aşteptat să debuteze în 2013 cu un motor de 230 CP

Subaru pregăteşte o versiune STi a lui BRZ, care ar putea debuta în 2013. Modelul păstrează configuraţia aspirată, dar dezvoltă 230 CP şi vine cu frâne mai performante şi cu o suspensie mai rigidă.
Marti, 25 Septembrie 2012 | Modele noi

Subaru Forester, primele imagini ale noii generaţii pentru piaţa din Japonia

Primele imagini ale noului Subaru Forester au fost publicate pe internet înainte de dezvelirea oficială. Exemplarul din imagini este destinat pieţei din Japonia, dar modelul european ar putea prezenta un aspect similar.
Joi, 26 Aprilie 2012 | Video

2xVIDEO: Subaru ne prezintă procesul de dezvoltare al lui BRZ

Subaru a publicat două clipuri în care ne prezintă amănunţit modul în care l-au creat pe BRZ împreună cu inginerii Toyota. Modelul a debutat în versiunea de serie la Salonul Auto de la Geneva.
Luni, 27 Februarie 2012 | GENEVA 2012

Subaru Legacy Tourer vine la Geneva cu un motor Boxer Diesel revizuit

Versiunea break a lui Subaru Legacy primeşte un nou motor Boxer Diesel de 147 CP şi 350 Nm. Debutul motorizării revizuite ale loc la Salonul Auto de la Geneva.
Miercuri, 30 Noiembrie 2011 | Modele noi

Noul Subaru Impreza a debutat la Tokyo

Subaru a adus la Tokyo noul Impreza în două versiuni - Sport şi G4. Modelul va debuta pe piaţa din Europa în vara anului viitor.
Miercuri, 30 Noiembrie 2011 | Concepte

Subaru Advanced Tourer Concept a debutat la Tokyo

Subaru a venit la Tokyo cu noul BRZ, noul Impreza şi cu conceptul unui break compact agresiv, numit Advanced Tourer Concept.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 30 Noiembrie 2011 | Modele noi

Subaru a prezentat versiunea de competiţie a lui BRZ

Subaru a dezvelit astăzi noul BRZ la Salonul Auto de la Tokyo. Modelul nu a debutat singur, ci a fost însoţit de versiunea destinată competiţiei Super GT, clasa GT300.
Marti, 29 Noiembrie 2011 | Modele noi

Subaru BRZ de serie a debutat la Tokyo

Subaru a prezentat la Salonul Auto de la Tokyo versiunea de serie a lui BRZ. Modelul debutează pe piaţă în prima parte a anului viitor.
Vineri, 25 Noiembrie 2011 | Modele noi

Subaru Impreza STI S206, ediţie exclusivă pentru Japonia

Fanii Subaru din Japonia au primit o surpriză sub forma lui Impreza STI S206. Din păcate pentru ceilalţi pasionaţi, vor fi construite doar 300 de exemplare, toate vor fi vândute în Japonia.
Vineri, 18 Noiembrie 2011 | Autoipoteze

Viitorul Subaru WRX va dezvolta peste 300 CP

Motoarele Boxer Turbo n-au murit, anunţă cei de la Subaru odată cu dezvelirea lui BRZ, echipat cu un Boxer aspirat. Viitorul WRX va avea un 2.0 Boxer Turbo, care va oferi peste 300 CP.

Tag-uri similare

Subaru, Impreza, Subaru Impreza, modele noi Subaru, BRZ, noutati Subaru, Subaru WRX STI, WRX STI, motoare Subaru, performanta Subaru
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru