Subaru Impreza STI S206, ediţie exclusivă pentru Japonia

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 25.11.2011
Fanii Subaru din Japonia au primit o surpriză sub forma lui Impreza STI S206. Din păcate pentru ceilalţi pasionaţi, vor fi construite doar 300 de exemplare, toate vor fi vândute în Japonia.

Subaru a lansat o ediţie specială a lui Impreza STI în Japonia. Modelul se numeşte Impreza WRX STI S206 şi va fi construit în doar 300 de exemplare. Modelul se mândreşte cu un motor 2.0 boxer de 320 CP şi 431 Nm, care a fost optimizat pentru un răspuns mai rapid la acceleraţie şi un plus de cuplu la turaţii joase şi medii.Suspensia a fost optimizată, iar caroseria a primit un kit aerodinamic care îi conferă perfomanţe mai bune din acest punct de vedere.La interior, modelul se mândreşte cu scaune sport Recaro, centuri de culoare roşie, volan îmbrăcat în piele exclusivă şi buton de pornire a motorului.

Subaru a dezvoltat şi un pachet special pentru Impreza S206, numit NBR Challenge Package, care aniversează victoria japonezilor la cursa de anduranţă de 24 de ore de la Nurburgring. Respectivul pachet este oferit în doar 100 de unităţi şi are plafon din fibră de carbon, praguri laterale roşii, un spoiler spate din fibră de carbon şi o serie de abţibild-uri care specifică pachetul special cu care este echipat.

Cei de la Subaru nu sunt la prima ediţie specială a lui Impreza WRX STI, existând precedente precum S203, S204 şi S205. Modelul în cauză este cel mai puternic WRX STI de serie oferit vreodată şi va oferi un nivel de exclusivitate neobişnuit pentru marca niponă, din moment ce vor fi construite doar 300 de exemplare şi toate vor fi oferite în Japonia. De parcă nu ar fi fost destul de rar modelul, clienţii vor putea opta pentru pachetul NBR Challenge, care va reduce numărul maxim de Impreza WRX STI S206 la 200 unităţi, dacă vor fi 100 de clienţi pentru pachetul NBR.

Via | Carscoop

Comentarii (2)

  • Pe final?
    Pacat ca se va fabrica doar pentru JAPONIA... iar cum in JAPONIA e pe dreapta...
    1 3
  • Motor
    Sigur nu e motor de 2,5L.???
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru