WRX STI

Duminica, 13 Martie 2022 | Industrie

Subaru: Actualul WRX nu va primi o versiune STI. În viitor ar putea fi electrificată

Potrivit japonezilor de la Subaru, actuala generație WRX nu va primi o versiune STI echipată cu motor termic. Pe viitor, marca niponă se gândește la un WRX STI electrificat.
Miercuri, 22 Noiembrie 2017 | Industrie

Subaru WRX STI, la final de drum: producția sedanului de performanță va fi oprită anul viitor în Europa

Subaru a anunțat că producția modelului WRX STI va fi oprită în Europa la mijlocul anului viitor. Japonezii spun că sedanul lor nu are cum să supraviețuiască în condițiile unor limite tot mai stricte privind emisiile de CO2.
Miercuri, 26 Iulie 2017 | General

Sub 7 minute pe Nurburgring: un Subaru WRX STI de 600 CP dă de pământ cu AMG GT-R și Aventador LP750 SV

Un Subaru WRX STI pregătit de Time Attack a reușit să dea peste cap topul celor mai rapide mașini care au alergat pe Nurburgring. Niponul a parcurs Iadul Verde în mai puțin de 7 minute.
Joi, 09 Ianuarie 2014 | Modele noi

Subaru WRX STI: primele imagini ale noii generaţii

Primele imagini oficiale ale noii generaţii a lui Subaru WRX STI au fost publicate pe internet înaintea dezvăluirii de la Salonul Auto de la Detroit.
Sambata, 04 Ianuarie 2014 | Modele noi

Noul Subaru WRX STI sosește la Salonul Auto de la Detroit

Subaru a anunțat că va prezenta noul model WRX STI la Salonul Auto de la Detroit, primul salon auto important din acest an.
Vineri, 18 Noiembrie 2011 | Autoipoteze

Viitorul Subaru WRX va dezvolta peste 300 CP

Motoarele Boxer Turbo n-au murit, anunţă cei de la Subaru odată cu dezvelirea lui BRZ, echipat cu un Boxer aspirat. Viitorul WRX va avea un 2.0 Boxer Turbo, care va oferi peste 300 CP.
Sambata, 02 Ianuarie 2010 | Video

VIDEO: Travis Pastrana sare 76.2 metri cu un Subaru Impreza

Cascadorul american Travis Pastrana a sarit deasupra unei intinderi de apa, pe o distanta de 76.2 metri, de pe o rampa speciala pe o barja. Totul a avut loc la bordul unui Subaru Impreza WRX STI pregatit special pentru acest eveniment.
Miercuri, 25 Noiembrie 2009 | Modele noi

Subaru lanseaza Impreza WRX STI Special Edition

Subaru duce la Salonul Auto din Los Angeles o versiune Impreza WRX STI cu suspensii imbunatatite si cu o serie de schimbari tehnice usoare.
Miercuri, 28 Octombrie 2009 | Modele noi

Subaru va construi o versiune cu tractiune integrala a lui FT-86

Modelul Subaru 086A va beneficia de un sistem de tractiune integrala Simmetrical All Wheel Drive si de un motor boxer supraalimentat, care va oferi intre 250 si 300 CP.

Tag-uri similare

Toyota, Subaru, Impreza, Subaru Impreza, Impreza WRX STI, Toyota Celica, WRX STI, cascadorie, Travis Pastrana, Subaru 086A
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru