Cascadorie

Marti, 03 Ianuarie 2017 | O lume nebuna

Cascadorie marca Red Bull: un motociclist a sărit peste un gol de 8 metri lungime pe şantierul metroului bucureştean

Un motociclist francez a făcut o demonstraţie inedită pe şantierul magistralei 4 a metroului din Bucureşti. Printre cascadorii s-a numărat şi o săritură peste un gol cu lungimea de 8 metri.
Sambata, 02 Ianuarie 2010 | Video

VIDEO: Travis Pastrana sare 76.2 metri cu un Subaru Impreza

Cascadorul american Travis Pastrana a sarit deasupra unei intinderi de apa, pe o distanta de 76.2 metri, de pe o rampa speciala pe o barja. Totul a avut loc la bordul unui Subaru Impreza WRX STI pregatit special pentru acest eveniment.
Joi, 20 August 2009 | Video

VIDEO FUN: Iata-l pe viitorul Ken Block!

Talentul la volan poate fi observat inca de la o varsta frageda. Cel putin pe asta se bazeaza un american care si-a filmat copilul in timp ce facea o parcare laterala in derapaj cu o masina de jucarie. Daca are dreptate, va deveni copilul sau succesorul lui Ken Block?
Luni, 18 Mai 2009 | Video

VIDEO: Cadillac CTS-V, spectacol acrobatic in China

GM a pregatit o lansare grandioasa pentru debutul noului CTS-V pe piata din China: un grup de piloti profesionisti de la Hollywood au executat o serie de cascadorii in fata a 19.000 de oameni adunati pe circuitul de la Shanghai.
Vineri, 08 Mai 2009 | Video

VIDEO: Un motociclist merge cu 238 km/h pe gheata

Cascadorul Craig Jones a ales un lac inghetat din Suedia pentru a afla ce viteza poate sa atinga la bordul unei motociclete care ruleaza pe gheata.
Luni, 09 Februarie 2009 | Video

VIDEO: Cascadorie involuntara cu o Toyota

In timpul unei competitii off-road, pilotul Rick Huseman a reusit sa se transforme intr-un cascador involuntar dupa ce a abordat gresit un salt.
Sambata, 24 Ianuarie 2009 | Video

VIDEO: Patinaj artistic cu Bugatti Veyron in Suedia

Un suedez a facut un test-drive de zile mari cu Bugatti Veyron in Suedia. Acesta surprinde cu o serie de cascadorii pe zapada, spre deliciul oricarui pasionat de automobile.
Vineri, 02 Ianuarie 2009 | Video

VIDEO: Cascadoria de anul nou a lui Rhys Millen

Rhys Millen a pregatit o cascadorie de anul nou pentru fanii sai. Pilotul planuia sa se dea peste cap in aer cu un vehicul 4x4. Ce a urmat sariturii, vedeti in clipul urmator.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru