Subaru lanseaza Impreza WRX STI Special Edition

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 25.11.2009
Subaru duce la Salonul Auto din Los Angeles o versiune Impreza WRX STI cu suspensii imbunatatite si cu o serie de schimbari tehnice usoare.

Subaru a anuntat ca va prezenta la cel mai important salon auto al finalului de an, cel de la Los Angeles (2-13 decembrie), o versiune speciala a lui Impreza WRX STI. Aceasta se numeste oficial Impreza WRX STI Special Edition si va fi fabricata in doar 125 de exemplare.

Noua versiune vine cu suspensiile si jantele imprumutate de la STI Spec-C, ultima varianta hardcore lansata de Subaru pe piata din Japonia. Acestea sunt mai rigide decat versiunea clasica WRX STI cu 16% pe puntea fata si cu 29% pe spate. Jantele argintii mate au 18 inch, sunt create de JDM, au 14 spite si sunt incaltate de pneuri Dunlop SP600.

O alta imbunatatire vine la nivelul luminilor, cele clasice ale lui WRX STI fiind inlocuite de unele pe halogen. Clientii versiunii Special Edition ar face bine sa nu fie foarte interesati de capacitatile audio ale masinii pe care o cumpara, Subaru alegand sa renunte la sistemul cu 10 difuzoare si magazie de 6 CD-uri in favoarea unuia mult mai simplu, fara magazie si cu doar patru speakere.

Motorul nu se schimba deloc, WRX STI Special Edition beneficiind de aportul aceleiasi unitati boxer turbo de 305 CP cuplat la o transmisie manuala cu sase rapoarte si, evident, cu sistemul de tractiune integrala Symmetrical All-Wheel Drive.

via | Carscoop

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru