Motor Nissan

Joi, 09 Martie | Industrie

Nissan: Până în 2026, mașinile electrificate și mașinile convenționale vor avea același cost

Constructorul japonez și-a propus ca modelele sale cu motoare hibride și convenționale să aibă costuri egale până în 2026. Pentru asta, Nissan va adopta un nou mod de dezvoltare a propulsoarelor hibride și electrice, care va duce la scăderea costurilor de producție.
Vineri, 08 Mai 2020 | Modele noi

Noul Outlander ar urma să aibă motorizare Nissan: în schimb, Mitsubishi va oferi sistemul hibrid de propulsie partenerilor de alianță

Noua generație Outlander ar urma să primească o motorizare Nissan, în timp ce Mitsubishi ar putea să furnizeze sistemul hibrid de propulsie către partenerii de alianță, potrivit informațiilor apărute în presa internațională.
Vineri, 22 Martie 2013 | Motorsport

Alpine revine: acesta e prototipul pregătit pentru Le Mans 2013

Francezii de la Alpine au prezentat prototipul cu care vor alerga în 2013 în Cursa de 24 de ore de la Le Mans şi în campionatul European Le Mans Series. Modelul marchează întoarcerea mărcii Alpine în lumea auto.
Joi, 26 Mai 2011 | Motorsport

OFICIAL: Dacia a prezentat Duster No Limit, modelul cu care va urca la Pikes Peak

Dacia a prezentat versiunea "No Limit" a lui Duster, cu care va alerga pilotul Jean-Philippe Dayraut la Pikes Peak pe 26 iunie.

Tag-uri similare

Dacia, Dacia Duster, Duster, motorsport, Nissan GT-R, modele noi Dacia, Pikes Peak, Dacia motorsport, Dacia Duster No Limit, Duster Pikes Peak
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru