Next-e

Joi, 10 Decembrie 2020 | Intern

Proiectul NEXT-E: E.ON România a finalizat instalarea celor 19 stații de încărcare rapidă pentru mașinile electrice

E.ON România a pus în funcţiune ultima stație de încărcare rapidă a autovehiculelor electrice dintre cele 19 pe care s-a angajat să le instaleze în cadrul proiectului NEXT-E. Proiectul prevede montarea în România a 40 de stații de încărcare rapidă, dintre care 19 de către E.ON, iar 21 de către MOL.
Luni, 05 Octombrie 2020 | Masini electrice si hibride

Proiectul european NEXT-E: cele 252 de staţii de încărcare rapidă şi ultrarapidă din 6 ţări vor fi integrate într-o singură platformă

Stațiile de încărcare pentru mașini electrice din cadrul proiectului european NEXT-E vor fi integrate într-o singură aplicație, ce va fi disponibilă în 6 țări, inclusiv pentru clienții din România. Astfel, 222 de stații de încărcare rapidă (50 kW) și 30 de stații de încărcare ultrarapidă (150-350 kW) vor fi reunite pe platforma Hubject, lider mondial în domeniul mobilității electrice.
Joi, 03 Septembrie 2020 | ElectricRomania 2020

#ElectricRomânia 2020: MOL Plugee, dovada că stațiile de alimentare clasice se adaptează la mașinile electrice

Nu puteam face un tur prin România fără un partener de mobilitate care demonstrează că adaptare e cheia succesului când vine vorba de electrificare. Din fericire, MOL a înțeles repede asta și a devenit unul dintre partenerii mobilității electrice în adevăratul sens al cuvântului.
Luni, 25 Februarie 2019 | Intern

Rețeaua de puncte de încărcare pentru mașini electrice Next-E prinde contur în România: o stație de 93 kW, inaugurată la Iași

E.On a inaugurat la Iași o stație de încărcare pentru mașini electrice cu o putere de 93 kW. Aceasta este a cincea stație din totalul de 40 care vor fi construite în România în cadrul proiectului european Next-E.
Joi, 09 Noiembrie 2017 | Mediu

România intră într-un proiect european de infrastructură "verde": vom avea 40 de stații de încărcare pentru mașinile electrice conectate cu principalele coridoare europene de transport

Prin intermediul proiectului NEXT-E, România o să beneficieze de 40 de noi stații pentru încărcarea mașinilor electrice. Acestea vor face parte dintr-un coridor care leagă șase state din Europa Centrală și de Est.

Tag-uri similare

statie de incarcare, next-e, Mol România, statie incarcare masini electrice, e.on romania
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru