Nikola

Miercuri, 09 Septembrie 2020 | Modele noi

General Motors va produce pick-up-ul electric Nikola Badger: americanii au primit 11% dintre acțiunile constructorului

General Motors a ajuns la un acord pentru a produce pick-up-ul electric Nikola Badger, care va fi disponibil pe piață începând din 2022. La schimb, GM a primit un pachet de 11% dintre acțiunile Nikola.
Joi, 13 August 2020 | Industrie

Nikola vrea să dezvolte tehnologia fuell cell alături de Hyundai: asiaticii ar fi respins două propuneri de colaborare până acum

Americanii de la Nikola Motors și-au exprimat dorința de a colabora cu Hyundai privind dezvoltarea mașinilor alimentate cu hidrogen, însă sud-coreenii ar fi respins, până acum, două propuneri de parteneriat. În ciuda refuzurilor, șeful Nikola este în continuare dornic să lucreze cu Hyundai, dar surse din cadrul companiei asiatice spun că o eventuală colaborare ar fi “o relație complicată”.
Marti, 11 August 2020 | Modele noi

Comandă inedită pentru Nikola: constructorul american va livra 2.500 de mașini electrice de salubritate până în 2023

Nikola a primit o comandă de 2.500 de mașini electrice de salubritate din partea unei companii americane. Unitățile vor fi livrate începând din 2023.
Marti, 11 Februarie 2020 | Modele noi

Nikola anunță dezvoltarea unui pick-up electric alimentat cu hidrogen: Badger va avea autonomie de 1.000 de kilometri

Constructorul american Nikola a publicat imagini cu un pick-up electric alimentat cu hidrogen care va primi numele Badger și va avea o autonomie electrică de aproximativ 1.000 de kilometri.
Marti, 06 Noiembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Primele teasere cu Nikola Tre: capul tractor alimentat cu hidrogen cu autonomie de 1.200 kilometri apare în Europa în 2023

Producătorul american Nikola a publicat primele teasere cu capul tractor Nikola Tre dedicat pieței europene. Modelul alimentat cu hidrogen va avea o autonomie maximă de 1200 de kilometri și va apărea în Europa în 2023.

Tag-uri similare

Nikola, cap-tractor, Nikola Tre
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru