Noul Kia sorento

Miercuri, 21 Octombrie 2020 | Tehnologie

Actuala generație Kia Sorento va fi echipată standard cu noul sistem Multi-Collision Braking: tehnologia ajută la prevenirea coliziunilor secundare

Kia a introdus tehnologia Multi-Collision Braking pe noua generație Sorento. Sistemul de siguranță dezvoltat de producătorul asiatic ajută la evitarea unei coliziuni secundare după impactul inițial, protejând astfel și mai mult pasagerii.
Miercuri, 22 Iulie 2020 | Intern

Prețuri pentru noua generație Kia Sorento: SUV-ul producătorului asiatic pornește de la aproape 42.800 de euro

Kia Sorento poate fi comandat și în România. SUV-ul producătorului asiatic este disponibil fie cu un motor diesel, fie în versiune hibrid benzină+electric. Cea mai accesibilă variantă pornește de la 42.769 de euro.
Vineri, 03 Octombrie 2014 | Modele noi

PARIS 2014 LIVE: Kia Sorento: SUV-ul coreean ajunge la a treia generaţie

Generaţia cu numărul trei a SUV-ului coreean Kia Sorento a fost oficial dezvăluită. Modelul asiatic adoptă un design nou, evoluat, o listă de dotări generoasă şi vine în Europa cu numai două motoare.
Vineri, 19 Septembrie 2014 | PARIS 2014

Premierele Kia la Paris: noul Sorento, Rio şi Venga facelift

Kia va expune în cadrul Salonului Auto de la Paris versiunea europeană a noii generaţii Sorento. Alături de noul SUV vor fi şi facelifturile lui Rio şi Venga.
Joi, 28 August 2014 | Economic

Kia vrea să vândă 270.000 de unităţi ale noului Sorento în 2015

A treia generaţie Kia Sorento se pregăteşte de lansarea sa pe piaţa din Europa şi Statele Unite. Modelul 4x4 este aşteptat să aducă volume importante în 2015, anul în care va ajunge pe piaţă.
Marti, 05 August 2014 | Modele noi

Kia Sorento: prima schiţă care dezvăluie interiorul noii generaţii

Kia a dezvăluit o nouă schiţă a viitoarei generaţii Sorento. De această dată imaginea trădează interiorul SUV-ului coreean, programat să îşi facă apariţia publică în cadrul Salonului Auto de la Paris.
Marti, 29 Iulie 2014 | Modele noi

Kia Sorento - primele schiţe dezvăluie designul celei de a treia generaţii

Kia a dezvăluit astăzi două imagini teaser ale viitorului Sorento. A treia generaţie a modelului coreean va fi dezvăluită complet în august şi va debuta apoi la Salonul de la Paris.
Marti, 22 Iulie 2014 | PARIS 2014

Kia Sorento: primele schiţe trădează designul noii generaţii

Kia va prezenta în toamna acestui an noua generaţie a modelului Sorento. Designul SUV-ului coreean a fost deja trădat de o serie de schiţe.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru