Noul Passat

Luni, 24 August 2020 | General

Informații despre viitoarea generație Volkswagen Passat: platformă îmbunătățită, mai mult spațiu pentru pasageri și o posibilă versiune electrică

Viitoarea generație Volkswagen Passat ar urma să debuteze în 2023. Conform unor surse apropiate companiei, modelul de segment D va utiliza o versiune îmbunătățită a platformei MQB și ar putea primi și o variantă electrică.
Miercuri, 26 Noiembrie 2014 | Modele noi

Volkswagen a livrat primul exemplar al noii generaţii Passat

Volkswagen a anunţat livrarea primului Passat de generaţie nouă unui client din Germania. Primul exemplar este un Passat Variant 2.0 TDI, livrat la sediul Volkswagen din Wolfsburg.
Vineri, 01 Octombrie 2010 | PARIS 2010

LIVE PARIS 2010: Noul Passat tronează la standul Volkswagen

Noua generaţie a lui Passat a stat în centrul atenţiei în standul pe care cei de la Volkswagen îl au în cadrul Salonului Auto de la Paris.
Miercuri, 29 Septembrie 2010 | PARIS 2010

OFICIAL: Acesta este noul VW Passat!

Volkswagen a prezentat astăzi primele imagini oficiale ale unuia dintre cele mai aşteptate modele care vor fi prezentate la Paris. Este vorba de noua generaţie Passat.
Vineri, 09 Aprilie 2010 | Autoipoteze

Viitorul VW Passat - primele ipoteze de design

lansarea noii generatii Passat se apropie cu pasi repezi, iar fanii marcii incearca deja sa isi imagineze cum va arata apreciatul sedan de segment mediu al germanilor.
Vineri, 02 Aprilie 2010 | PARIS 2010

Noul Volkswagen Passat va fi lansat in luna septembrie

Salonul Auto de la Paris, care va avea loc in toamna acestui an, va fi gazda lansarii noului Passat. Modelul va prelua designul liniei noi Volkswagen si va avea motorizari schimbate.

Tag-uri similare

Passat, Volkswagen Passat, noul Passat, Passat 2010, Passat 2011
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru