OMV Petrom

Miercuri, 03 Ianuarie | Intern

OMV Petrom va cumpăra cea mai mare rețea de stații pentru mașini electrice din România: Renovatio

OMV Petrom a anunțat oficial că va prelua, în acest an, compania Renovatio Asset Management, cea mai mare rețea de încărcare pentru mașini electrice din România. De asemenea, compania petrolieră va achiziționa și 50% din acțiunile Electrocentrale Borzești, cel mai mare proiect de energie eoliană din țara noastră.
Joi, 28 Mai 2020 | Intern

OMV Petrom va instala 30 stații de încărcare rapidă pentru mașini electrice în benzinăriile din România și Bulgaria: proiect pe doi ani cu bulgarii de la Eldrive

OMV Petrom a anunțat că va instala 30 de stații de încărcare rapidă (50 kW) pentru mașini electrice în benzinăriile din România și Bulgaria, în următorii doi ani. Proiectul se desfășoară în parteneriat cu firma bulgară Eldrive, cel mai mare operator de stații de încărcare din regiune.
Sambata, 12 Octombrie 2019 | Economic

Dacia a fost desemnată cea mai mare companie din sud-estul Europei în funcție de venituri: constructorul român a obținut 5.34 miliarde de euro în 2018

Dacia este compania care a obținut anul trecut cele mai mari venituri din Europa de Sud-Est, iar România este reprezentată pe podium și de producătorul de carburanți și gaze naturale OMV Petrom.
Vineri, 13 Ianuarie 2017 | Intern

Prima benzinărie din România cu staţie de încărcare pentru maşini electrice: preţul este de 1 leu/kWh, un plin costă câteva zeci de lei

OMV Petrom şi Electrica au inaugurat prima staţie de încărcare pentru maşini electrice disponibilă în cadrul unei benzinării. Preţul încărcării este de 1 leu kW/h, astfel că un plin de energie costă câteva zeci de lei.
Vineri, 08 Aprilie 2011 | Intern

OMV Petrom anunţă majorarea preţurilor cu 9 bani pe litru

Compania OMV Petrom a anunţat oficial creşterea preţului benzinei şi motorinei cu 9 bani pe litru în toate staţiile sale, începând de astăzi.
Marti, 08 Martie 2011 | Intern

OMV Petrom scumpeşte carburanţii cu 9 bani/litru

OMV petrom a anunţat astăzi o nouă scumpire a carburanţilor pe care îi comercializează. Motorina şi benzina se scumpesc cu 9 bani pe litru.

Tag-uri similare

OMV Petrom, pretul benzinei, scumpire benzina
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru